Френкі де Йонг може отримати новий контракт із “Барселоною”

Ключовий півзахисник може залишитись на “Камп Ноу” надовго.

Embed from Getty Images

“Барселона” веде переговори з Френкі де Йонгом щодо продовження його контракту, повідомляє інсайдер Sport. 27-річний нідерландець є одним із найважливіших гравців команди, і клуб хоче зберегти його послуги на довгі роки.

Нова угода може включати реструктуризацію зарплати де Йонга, що допоможе “Барселоні” звільнити кошти для реєстрації нових гравців. Сторони поки що не досягли угоди, але переговори тривають.

Де Йонг не хоче залишати “Барселону”, і клуб також не зацікавлений у його продажу. “Блаугранас” вже зробили першу пропозицію про продовження контракту, але поки що безрезультатно.

Спортивний директор “Барселони” Деку хоче, щоб питання було вирішено до кінця року. Клуб вважає, що підписання нового довгострокового контракту з де Йонгом є ключем до його майбутнього успіху.

Діючий контракт де Йонга з “Барселоною” спливає влітку 2026 року. Під час його підписання було вирішено відкласти частину виплат через пандемію коронавірусу. Наразі клуб хоче знайти спосіб розподілити ці виплати на кілька років.

Через травму де Йонг не зміг зіграти за збірну Нідерландів на Євро-2024. Також він може пропустити передсезонну підготовку “Барселони” через проблеми з гомілковостопом.

Де Йонг перейшов до “Барселони” з “Аяксу” влітку 2019 року за 75 мільйонів євро. У сезоні 2023/24 він зіграв 30 матчів за “Барселону”, забивши 2 голи.

Новини партнерів

Комментарии: