Динамо розгромило Партизан: 6:2

У вогненному матчі на “Арені Люблін” київське “Динамо” здобуло розгромну перемогу над “Партизаном” з рахунком 6:2.

З перших хвилин градус протистояння був зашкалюючим. “Партизанівці” діяли грубо, провокували, але “Динамо” не зламалося. Кияни швидко перехопили ініціативу та заграли в атакуючий футбол.

Перший тайм став справжнім трилером. Спочатку “Партизан” вийшов уперед після спірного пенальті, але потім “Динамо” вибухнуло трьома голами за п’ять хвилин! Шапаренко, Бражко та Караваєв розписалися у воротах суперника.

У другому таймі “Динамо” не зменшувало обертів. Кабаєв довів рахунок до 4:1, а потім Попов та Пихаленок остаточно розгромили “Партизан”.

“Динамо” повністю домінувало на полі, показавши чудову гру в атаці. Кияни були швидшими, сильнішими і жадібнішими до перемоги.

Це було справжнє свято футболу для всіх шанувальників “Динамо”. Команда повернула собі впевненість та продемонструвала, що готова до нових викликів у Лізі чемпіонів.

Попереду матч у відповідь у Белграді, але після такої перемоги “Динамо” їде туди з почуттям впевненості та оптимізму.

Голи: Шапаренко (40), Бражко (43), Караваєв (45+1), Кабаєв (55), Попов (83), Піхаленок (90+3) – Салданья (21, пен), 66

Динамо“: Бущан – Караваєв (Малиш 46), Дячук, Попов, Вівчаренко – Буяльський (Піхаленок 46), Бражко (Андрієвський 86), Шапаренко (Лонвейк 86) – Ярмоленко (Волошин 69), Ванат, Кабаєв.

«Партизан»: А. Йованович – де Медіна (Філіпович 60), Маркович, Муякич, Антіч – Арріага, Го (Щекич 46), Захід (Нато 59) – Ксандер (Ібрагім 60), Салданья, Калулу (Трифунович 77).

Попередження: Салданья 1, Де Медіна 11, Брайко 47, Арріага 81.

Арбітр: Крістіан Дінгерт (Німеччина)

Новини партнерів

Комментарии: