Анонс та прогноз матчу кваліфікації ЛЧ “Динамо” – “Рейнджерс”. 06.08.2024

Матч між київським «Динамо» та «Глазго Рейнджерс» відбудеться 6 серпня 2024 року в рамках 1/2 фіналу кваліфікації Ліги чемпіонів. Обидва історичні гранди своїх країн спробують створити собі гандикап перед вирішальним поєдинком у Шотландії, зігравши на нейтральному полі.

Фото: ratingbet

Динамо Київ – Глазго Рейнджерс: ключові статистичні дані та тренди

  • Київське «Динамо» виграло обидва матчі попереднього етапу.
  • Глазго Рейнджерс не виграє 7 матчів поспіль.
  • У 6 попередніх зустрічах київське «Динамо» забило хоча б раз.
  • Глазго Рейнджерс програв у кожному з 10 останніх протистоянь.
  • Київське «Динамо» виграє перший тайм у 45% матчів, «Глазго Рейнджерс» – у 49% ігор.

Динамо Київ – форма команди та її аналіз:

«Біло-сині» повернули собі друге місце в УПЛ минулого сезону. І все ж вони відстали від одвічного ворога «Шахтаря» і так впевнено обігнали переслідувачів. Зрозуміло, клуб прагне більшого – справжньої боротьби за титул.

Так чи інакше, представник України має намір потрапити в Лігу чемпіонів. Перше коло подолала більш ніж впевнено. Команда все вирішила з «Партизаном» у першому матчі в Любліні, вигравши з рахунком 6:2. І таки вдалося здобути перемогу в Сербії з рахунком 3:0.

Глазго Рейнджерс – форма команди та її аналіз:

«Лайт-блюз» схожі на свого суперника. Вони також є справжньою футбольною легендою своєї країни. І все ж варто сказати, що їм довелося пережити приниження банкрутства. Почавши на аматорському рівні, клуб з часом повернувся в Прем’єр-лігу і навіть виграв її під керівництвом Джеррарда.

Але це був разовий виняток: команда займала 2 місце і до, і після. Те саме стосується попереднього циклу, під час якого Клемент обійняв тренерську посаду. Також фахівець розпочав новий сезон, побувавши в суботу в гостях у Хартс в 1-му турі Прем’єршипи. Все закінчилося нульовою нічиєю.

Динамо Київ: новини команди

У попередньому матчі травмувався Дячук.

Глазго Рейнджерс: новини команди

Данило не в найкращій формі.

Динамо Київ – Глазго Рейнджерс: можливі стартові склади

Динамо Київ (можливий склад): Бущан – Дубінчак, Біловар, Попов, Караваєв – Шапаренко, Буяльський, Піхальонок – Волошин, Ярмоленко, Ванат.

Глазго Рейнджерс (можливий склад): Батленд – Їлмаз, Девіс, Суттар, Таверньє – Беррон, Діоманд, Райт, Кортес, Лоуренс – Десерс.

Попередні стикові матчі: Динамо Київ – Глазго Рейнджерс

Клуби грали ще в 1987 році, також у Кубку європейських чемпіонів. Програвши в Києві з рахунком 0:1, шотландський клуб на домашній арені переміг «біло-синіх» з рахунком 2:0 і пройшов далі.

Прогноз

Господарі, хоч і номінально, але після літньої перерви виглядають переконливіше. Ризикнемо вірити, що вони знову переможуть у Любліні (коефіцієнт: 2,18).

Новини партнерів

Комментарии: