Анонс та прогноз матчу за Суперкубок Англії “Манчестер Сіті” – “Манчестер Юнайтед”. 10.08.2024

У рамках Суперкубка Англії 10 серпня 2024 року відбудеться матч між Манчестер Сіті та Манчестер Юнайтед. Для Гвардіоли це шанс одразу взяти реванш за поразку в кубковому дербі, що завершилося минулого сезону.

Embed from Getty Images

Манчестер Сіті – Манчестер Юнайтед: ключові статистичні дані та тенденції

  • Манчестер Юнайтед програв 2 з 3 попередніх матчів на зборах.
  • Манчестер Сіті програв 3 рази поспіль, починаючи з фіналу кубка.
  • Найбільш поширеним рахунком між клубами є рахунок 1:0 на користь Манчестер Юнайтед (8 разів).
  • «Манчестер Сіті» програв у кожній із 6 останніх ігор.
  • Манчестер Сіті забивав принаймні один раз у 17 попередніх протистояннях.
  • Манчестер Сіті виграє перший тайм у 51% матчів, Манчестер Юнайтед – у 31% зустрічей.

Манчестер Сіті – форма команди та її аналіз:

Поступилися «містяни» і в порівнянні з 2022/2023 роками – кубок пропустили, прикро, по пенальті, а в Лізі чемпіонів вилетіли від «Реала», хоча об’єктивно були сильнішими. Тим не менш, і це найголовніше, саме підопічні Пепа знову вийшли переможцями з боротьби за титул Прем’єр-ліги з “Арсеналом”.

Обмежившись лише «косметичними» змінами у складі (хоча за грою Яна Коуто буде цікаво поспостерігати), у товариських матчах гранд особливо не старався. Зараз досить сумнівно, чи зможе команда це змінити.

Манчестер Юнайтед – форма команди та її аналіз:

Загалом, попередній цикл «червоні дияволи» провалили. Ліга чемпіонів принесла останнє місце в групі, а амбітний клуб відкотився з групи лідерів на 8 місце в АПЛ. Тена Хега, схоже, врятувала перемога в останньому матчі сезону над Сіті – вона забезпечила собі і кубок, і трофей, і право грати в Лізі Європи.

Що стосується літа, то клуб продав і відпустив захисників – Ван-Біссака, Варан і Камбвала. Більш ніж сумнівно, що дорого куплений Йоро з його перспективами готовий бути основним гравцем Прем’єр-ліги у 18 років – у результаті з’явився варіант із Мазрауї. Також варто відзначити, що Зіркзі має стати довгоочікуваним бомбардиром – все-таки для нього це перший досвід в Англії.

Манчестер Сіті: новини команди

Філліпс і Ісса Каборе в лазареті.

Манчестер Юнайтед: новини команди

Лінделоф, Маласія, Магуайр і Решфорд травмовані.

Манчестер Сіті – Манчестер Юнайтед: можливі стартові склади

Манчестер Сіті (можливий склад): Едерсон – Льюїс, Дойл, Стоунз, Сусохо ​​– Де Брюйне, Родрі, Гріліш, Макаті, Бобб – Хааланд.

Манчестер Юнайтед (можливий склад): Онана – Амасс, Еванс, Каземіро, Ван-Біссака – Коллієр, Каземіро, Маунт, Рашфорд, Діалло – Хейлунд.

Попередні очні матчі: Манчестер Сіті – Манчестер Юнайтед

«Городяни» виграли 3 дербі поспіль до згаданого результату 0-1 у фіналі кубка.

Прогноз

Від Пепа всі чекають реваншу, але він досить байдужий до Суперкубка. Варто зробити ставку на «Червоних дияволів» з «форою +1,0 гол» (коефіцієнт: 1,88).

Новини партнерів

Комментарии: