Вінісіус Жуніор відхиляє мільярдну пропозицію від саудівського “Аль-Ахлі”

Саудівський клуб “Аль-Ахлі”, за який виступають такі зірки, як Ріяд Марез, Роберто Фірміно, Едуар Менді та Франк Кессьє, запропонував контракт на суму 1 мільярд євро для зіркового гравця “Реала” Вінісіуса Жуніора. Як повідомляє O Globo, угода розрахована на 5 років, і бразильцю були готові платити 200 мільйонів євро щороку.

Embed from Getty Images

Журналіст The Athletic Маріо Кортегана, близький до “Реала”, підтвердив серйозність намірів саудитів залучити Вінісіуса. Проте, незважаючи на таку привабливу пропозицію, 24-річний бразилець відхилив її, хоча “Аль-Ахлі” не збирається здаватися і продовжить спокушати лідера мадридського клубу.

Цей трансфер міг би стати рекордним в історії футболу, оскільки Вінісіус є найдорожчим футболістом світу на даний момент (його ринкова вартість оцінюється у 180 мільйонів євро), а сума клаусули в “Реалі” становить 1 мільярд євро – саме стільки ж, скільки саудівці пропонують самому гравцю.

Для Саудівського інвестиційного фонду підписання Вінісіуса стало б ще одним важливим іміджевим кроком напередодні Чемпіонату світу 2034 року, право на проведення якого, ймовірно, дістанеться Саудівській Аравії.

Новини партнерів

Комментарии: