Ігор Циганик: «Піхальонок для Динамо — це дуже серйозна зброя»

Журналіст Ігор Циганик відзначив новачка киян Олександра Піхальонка.

Embed from Getty Images

«Я хочу виокремити Піхальонка, тому що вважаю, що для Динамо це дуже серйозна зброя. Згадайте, хто останнім був у київському Динамо, хто міг би так лупити з-за меж штрафного майданчика, будучи центральним півзахисником. На моїй пам’яті згадуються ще Калітвінцев і Белькевич. Ну, Велозу, можливо, але він дуже рідко підходив.

Подивіться, який гол зараз забиває Піхальонок, що таке сила удару, що таке вміння пробити і що таке мати хороший удар. Він здорово хлопнув Рейнджерс, і він здорово хлопнув Карпатам. Це дуже серйозне придбання для Динамо. Піхальонок — це лідер Динамо. Це та людина, це той джокер, це той футболіст, якого не вистачало Динамо. Людина, яка може все.

Є проблема, що він не завжди активний у відборі. Він, можливо, не має такої реактивної швидкості, але після його передач м’яч летить набагато швидше, ніж будь-який футболіст біжить. Тому тут з одного боку недолік, а з іншого — перевага.

Зараз помітно, що він вже дуже інтегрувався в гру київського Динамо. Цього футболіста дуже не вистачало на Євро 2024. Ребров пояснив, чому не взяв Піхальонка: була травма, він довго відновлювався. Піхальонок заслуговує, щоб грати в стартовому поєдинку Ліги націй проти Албанії», – сказав Циганик.

Новини партнерів

Комментарии: