Анонс та прогноз матчу плей-офф кваліфікації ЛЧ “Динамо” – “Зальцбург”. 21.08.2024

Перший матч між київським «Динамо» та «Ред Булл Зальцбург» відбудеться 21 серпня 2024 року в фінальному раунді кваліфікації Ліги чемпіонів. Він проходитиме на нейтральному полі, тому номінальним господарям цього буде ще складніше. позитивний результат.

Фото: fcdynamo

Динамо Київ – Ред Булл Зальцбург: ключові статистичні дані та тренди

  • У попередніх кваліфікаційних раундах київське «Динамо» здобуло 3 перемоги та 1 нічию.
  • Ред Булл Зальцбург виграв 10 із 12 попередніх протистоянь.
  • У 10 попередніх зустрічах київське “Динамо” забивало хоча б раз.
  • Зальцбург забивав хоча б раз у 13 попередніх матчах.
  • Київське «Динамо» виграє перший тайм у 48% протистоянь, «Зальцбург» – у 57% ігор.

Наш прогноз на матч Динамо Київ – Ред Булл Зальцбург

З осені минулого року «біло-сині» виступають під керівництвом власної легенди Олександра Шовковського. І для початку їм вдалося відновити статус-кво в українському футболі: гранд зі столиці України завершив попередній цикл на 2-му місці. «Бики» також стали віце-чемпіонами Австрії, але це для них повний провал, кінець епохи безумовного домінування.

Команда з Зальцбурга спробує повернутися на вершину під керівництвом Лійндерса. Колишній помічник Клоппа добре стартував на новому місці, здобувши перемоги в кубку та Бундеслізі. І, що найголовніше, фахівець і його нові підопічні яскраво здолали Твенте. Після результату 2:1 на домашній арені послідувала перевага 2:0 і 3:1 в Нідерландах, але все закінчилося нічиєю. Не можна не відзначити К’єргорда, який забив перші три голи своєї команди у ворота голландців. «Біло-сині» стартували туром раніше і вибили там «Партизан» (6-2 і 3-0). З «Рейнджерс» було набагато складніше. Шотландці змогли відіграти рахунок наприкінці матчу в Любліні, а в Единбурзі навіть у 10 створили моменти. Так чи інакше, такої результативності не вистачило до кінця гри, і динамівці забили двічі поспіль. Знову відмінно проявив себе літній новачок Піхальонок.

Обидва клуби добре виглядають в нападі. Все ж у них проблеми в обороні, травмованих вистачає. Кожен намагатиметься забити більше, ніж пропускає.

Динамо Київ – Ред Булл Зальцбург: можливі стартові склади

Динамо Київ (можливий склад): Бущан – Дубінчак, Михавко, Попов, Караваєв – Шапаренко, Бражко, Піхальонок – Кабаєв, Ярмоленко, Ванат.

Ред Булл Зальцбург (можливий склад): Бласвіч – Терзіч, Байду, Піотровскі, Дедіч – К’єргаард, Гурна-Дуат, Бідструп – Глух, Йо, Доргелес.

Попередні стикові матчі:

Українці вперше зіграють проти австрійців.

Анонс

Фаворитами наступного бою вважаються номінальні гості, хоча шанси приблизно рівні. І все ж таки виглядає, що український клуб недооцінюють. Таким чином, можна спробувати зробити ставку на те, що він не програє (коефіцієнт: 1,6).

Новини партнерів

Комментарии: