“Ювентус” розпочав перемовини з МЮ щодо Джейдона Санчо

“Ювентус” розпочав перемовини з «Манчестер Юнайтед» щодо трансферу Джейдона Санчо, вартість якого становить приблизно 47 мільйонів євро. Італійська сторона також звернулася до представників англійського вінгера, щоб обговорити умови особистого контракту.

Embed from Getty Images

Санчо міг би стати альтернативою аргентинському вінгеру Ніко Гонсалесу в “Ювентусі”, додавши більшої універсальності атакуючій схемі Тьяго Мотти. Потенційний трансфер Гонсалеса застопорився, оскільки “Фіорентина” вирішила збільшити ціну з 30 до 40 мільйонів євро, включаючи бонуси.

“Ювентус” був зацікавлений в оренді Санчо, коли він вступив у відкритий конфлікт із тренером “Манчестер Юнайтед” Еріком тен Хагом і згодом повернувся до “Боруссії Дортмунд”, з якої він перейшов до “Юнайтед” за 85 мільйонів євро в 2021 році.

Контракт вінгера з манчестерським клубом діє. до 2026 року з можливістю одностороннього продовження ще на рік. «Ювентус» сподівається здійснити маневр, щоб позичити Санчо з правом або зобов’язанням викупу, щоб зменшити його трансферну вартість, оскільки 47 мільйонів євро, як повідомляється, є, ймовірно, поза бюджетом «Ювентуса».

Новини партнерів

Комментарии: