Анонс та прогноз матчу Ліги націй. Україна – Албанія. 07.09.2024

У першому турі Ліги націй 7 вересня 2024 року зустрінуться Україна та Албанія. Україна є явним фаворитом, але матч відбудеться в Празі, а Албанія буде прагнути добитися поважного результату як номінальна команда на виїзді.

Фото: ratingbet

Україна проти Албанії: основна статистика та тенденції

  • Україна виграла два з останніх чотирьох матчів.
  • Албанія під час Євро здобула одну нічию та дві поразки.
  • Україна виграє перший тайм у 23% своїх матчів, тоді як Албанія виграє 58% часу.

Безкоштовний прогноз сьогодні на матч: Україна – Албанія

У “жовто-синіх” були деякі невдачі (програш Уельсу у вирішальному раунді плей-офф на Чемпіонат світу та друге місце у своїй групі Ліги націй). У кваліфікації Євро вони зіграли проти Англії та Італії і, як і очікувалося, посіли третє місце. Однак вони пропустили лише друге місце Італії на тай-брейку, причому обидві команди мали однакову кількість очок, і ледь не перемогли Італію у фінальному раунді. Тим часом Албанія здивувала багатьох, вигравши свою кваліфікаційну групу. Вони набрали 15 очок, як і Чехія, але випередили Польщу на чотири очки!

Команда Реброва знову вдало виступила у весняному плей-офф. Вони перемогли Боснію та Ісландію за тим самим сценарієм повернення: пропустили першими, але перемогли з рахунком 2-1. Вони також добре виглядали в товариських матчах, але похитнулися в першому раунді, зазнавши важкої поразки від Румунії. Вони відігралися перемогою над Словаччиною та нічиєю з Бельгією (0:0), але в підсумку всі команди набрали по чотири очки, а Україна вилетіла на тай-брейку. Тим часом албанська команда Сілвіньо звела Хорватію внічию з рахунком 2:2 завдяки пізньому голу Г’ясули (який раніше забив автогол). Однак Албанія програла свої інші групові ігри проти Італії (незважаючи на рекордно швидкий гол) та Іспанії.

Бразильський тренер Сілвіньо не зміг викликати ветерана Сікаллеші, який завершив кар’єру. Також є кілька травм. У Реброва є один потенційний дебютант – досвідчений Кабаєв.

Україна – Албанія: можливі стартові склади

Україна (можливий склад): Трубін – Миколенко, Матвієнко, Забарний, Конопля – Бражко, Шапаренко, Мудрик, Судаков, Циганков – Яремчук.

Албанія (можливий склад): Стракоша – Мітадж, Гімшіті, Аєті, Балліу – Аслані, Рамадані, Лачі – Байрамі, Манай, Асані

Очні матчі: Україна – Албанія

З шести матчів Албанія лише одну зіграла внічию, а всі інші поєдинки програла.

Прогноз

Україна є фаворитом, але часто пропускає голи. Тому хорошим варіантом буде «тотал більше 2,0 голів» (коефіцієнт – 1,65).

Новини партнерів

Комментарии: