Анонс та прогноз матчу Ліги націй Чехія – Україна. 10.09.2024

10 вересня 2024 року в 2-му турі Ліги націй Чехія зустрінеться з Україною. Обидві команди, які мали труднощі в попередньому раунді, намагатимуться відкупитися в цьому прямому матчі.

Фото: УАФ

Чехія проти України: ключові статистичні дані та тенденції

  • Чехія заробила лише одне очко на Євро-2024.
  • В останніх тринадцяти матчах Україна програла лише тричі.
  • Чехія програвала в кожному з останніх 8 матчів.
  • Чехія забила принаймні один раз в останніх 11 матчах.
  • Чехія виграє перший тайм у 16% матчів, а Україна виграє у 25%.

Наш прогноз на матч Чехія – Україна

Обидві команди брали участь у Євро цього літа, залишивши неоднозначні, але переважно негативні враження. «Локомотива», яка кваліфікувалася безпосередньо разом із Албанією, випередивши Польщу на чотири очки у своїй групі, здавалося, бореться як з невдачею, так і з власними помилками. Після того, як Португалія випередила, вони забили два пізні голи, щоб програти матч. Проти Грузії вони здобули лише нічию завдяки непотрібній грі рукою. Зрештою, вони поступилися більш мотивованій Туреччині, 1-2. «Жовто-сині», мабуть, забули, що вони пройшли кваліфікацію лише в березневому плей-оф, де вони спочатку поступалися перед тим, як перемогти Боснію та Ісландію, були неготові проти Румунії, зазнавши поразки 1-4. Після змін у складі команда Реброва обіграла Словаччину та зіграла внічию з Бельгією (0:0), але все одно посіла четверте місце у своїй групі.

Обидва тренери зберегли свої позиції. Ребров викликав майже знайомий склад, де дебютував лише один 28-річний Кабаєв. Гашек застосував інший підхід, виключивши двох воротарів і вісім польових гравців. Щоправда, з новачків лише двом голкіперам та Рунешу зі Спарти бракує міжнародного досвіду.

Чехи почали свою кампанію в Грузії, де зазнали прикрої поразки з рахунком 1:4. Тим часом Україна оселилася в Празі і минулої суботи зіграла з Албанією, забивши першим, незважаючи на погану гру, але в підсумку програвши з рахунком 1-2.

Чехія – Україна: можливі стартові склади

Чехія (можливий склад): Коварж – Гранечні, Зіма, Крейчі – Ринес, Провод, Чванчара, Крал, Соучек, Коуфал – Шик

Україна (можливий склад): Трубін – Миколенко, Матвієнко, Забарний, Конопля – Мудрик, Бражко, Степаненко, Судаков, Циганков – Яремчук.

Очні матчі: Чехія – Україна

«Локомотива» добре показала себе в товариських матчах, здобувши перемогу та пару нічиїх. Однак у своїй дебютній кампанії Ліги націй у 2018 році збірна України Андрія Шевченка виграла обидва матчі.

Прогноз

Тут господарі намагатимуться здобути перемогу, але «жовто-сині» зазвичай відновлюються після невдач, а потім, як правило, показують хороший футбол. Тому рекомендуємо робити ставку на «Тотал більше 2,5 голів» (коефіцієнт – 1,909).

Новини партнерів

Комментарии: