Андрій Ярмоленко: «Якби футболісти АПЛ подорожували автобусом чи потягом, як «Динамо», «Шахтар» чи «Кривбас», вони б не змогли грати через 48-72 години»

Гравець «Динамо» поділився думками щодо графіку та переїзду між країнами на автобусах.

Embed from Getty Images

«Починається дуже насичений графік, коли ігри через три дні на четвертий чи через два дні на третій. Найголовніше – встигати відновлюватися та відпочити після дороги.

Логістика трохи ускладнює нам завдання, але нічого страшного – будемо готуватися, щоб гідно представити наш клуб та країну в Європі.

Якби футболісти АПЛ подорожували автобусом чи потягом, як «Динамо», «Шахтар» чи «Кривбас», думаю, вони б не змогли грати через 48 годин чи через 72 години. Це трохи інше. З подібним у Європі ніхто не стикався.

Одна справа, коли є повноцінне відновлення, коли у будь-який момент можеш приїхати на базу, щоб зробити усі необхідні процедури. І зовсім інша, коли ти їдеш 20 годин автобусом у сидячому положенні. Про яке відновлення може йти мова?

Звісно, добре, що у нас великий склад і багато футболістів. Думаю, грати будуть усі, у кожного буде свій шанс, потрібно лише ним скористатися.

Очікується дуже важкий період попереду, будемо діяти як єдина команда та підтримувати один одного», – сказав Ярмоленко.

Новини партнерів

Комментарии: