«Червоні» vs «Білі» прев’ю поєдинку Ноттінгем Форест — Фулгем

В рамках 6-го туру Англійської Прем’єр Ліги, «Ноттінгем Форест» прийме в себе вдома «Фулгем». Гра відбудеться 28 вересня на стадіоні «Сіті Граунд» о 17:00 за київським часом. Більш детально про майбутню гру ми вам розкажемо далі.

Протистояння португальських тренерів

Embed from Getty Images

Дана гра є важливою як і для «Ноттінгема», так і для «Фулгема», адже і «лісовики» прагнуть продовжити свою безпрограшну серію в АПЛ, так і «Фулгем», який хоч і розпочав новий сезон із поразки, проте зараз набирає оберти, і готовий дати бій своєму супернику. Враховуючи, що обидві команди минулого сезону обмінялися між собою перемогами, то у цій грі і Нуну Ешпіріу Санту і Марку Сілва намагатимуться зробити все можливе, аби їхні команди здобули позитивний результат.

Що кажуть букмекери?

Букмекери перед грою все ж більше шансів дають на перемогу «Ноттінгем Форест», оцінюючи ймовірність перемоги «дачників» у 2.36. Перемога «Фулгема» оцінюється у 3.23. Нічию між командами оцінюють у 3.38. Тотал більше 2.5 оцінюють у 2.04. У випадку, якщо обидві команди заб’ють оцінюють у 1.81. У випадку, якщо одна команда заб’є, а інша ні оцінюють у 2.01.

Якщо ж ви обраєте букмекера, щоб зробити ставку на матч, то ось тут повний огляд на букмекера «mostbet».

Що по кадрам?

Якщо брати кадрову ситуацію, то обидві команди підійшли до цієї гри з мінімальними втратами: У «Ноттінгема» не зможуть зіграти Морган Гіббс-Вайт через дискваліфікацію. Також гру пропустять травмовані Даніло та Віллі Болі. У «Фулгема» в свою черегу не зіграє через пошкодження Карлос Вінісіус.

Очні зустрічі

Між собою «Ноттінгем Форест» та «Фулгем» зіграли 104 гри. 44 рази перемогу здобув «Фулгем», 32 перемоги на рахунку «Ноттінгема», та у 28 поєдинках команди поділили очки. Різниця забитих м’ячів складає 164:139 на користь «Фулгема». Останній матч між цими командами завершився перемогою «Ноттінгем Форест» з рахунком 3:1.

Останні матчі команд

В останній грі «Ноттінгем Форест» поїхав в гості до «Брайтона», і між командами була розписана результативна нічия 2:2. «Фулгем» в свою чергу приймав «Ньюкасл», і здобув перемогу з рахунком 3:1.

Початок гри о 17:00 за київським часом. Поєдинок транслюватиметься на платформі Setanta Sports.

Новини партнерів

Комментарии: