Тренер “Барселони” хоче повернути клубу колишню повагу на європейській арені

Головний тренер “Барселони” Ханс-Дітер Флік висловив свої очікування перед матчем 2-го туру групового етапу Ліги чемпіонів з “Янг Бойз”.

Embed from Getty Images

«Я не знайомий із поняттям тиску. Це частина нашої роботи, як і багатьох інших. Наше завдання – здобути перемогу. Ми повинні залишити позаду матч із «Монако». У нас зараз нуль очок, але на домашній арені ми граємо проти сильної команди, яка заслужено потрапила до Ліги чемпіонів. Ми впевнені у своїх силах.

Ми налаштовані на перемогу. Програш у першому матчі не повинен нас засмучувати. У цій ситуації були свої причини, і тепер ми не знаємо, як виглядатиме нова модель Ліги чемпіонів, тому необхідно набирати очки якнайшвидше.

Я програв лише «Монако» у Лізі чемпіонів із «Барселоною», і мене не цікавить, що відбувалося у минулому. Ми всі прагнемо успіху у цьому турнірі.

У мене дуже позитивний настрій. Команда показує чудову гру та демонструє привабливий футбол. Ми можемо знову завоювати повагу на європейській арені, і ми над цим працюватимемо», – зазначив Флик.

Матч пройде завтра, 1 жовтня, о 22:00.

Marca

Новини партнерів

Комментарии: