Команда Ліонеля Мессі може взяти участь у клубному чемпіонаті світу

Американський «Інтер» Маямі може взяти участь у клубному чемпіонаті світу, який відбудеться влітку 2025-го року. Повідомляється, що теперішня команда Ліонеля Мессі може отримати запрошення від ФІФА вже до кінця жовтня. Таке право клуб, що належить Девіду Бекхему, може отримати на правах переможця регулярного чемпіонату MLS і як представник країни-організатора турніру, – повідомляє Mostbet UA.

Embed from Getty Images

Влітку 2025-го року в США вперше зберуться 32 найкращі команди планети, щоб провести розширений клубний чемпіонат світу. Зазначимо, що він уперше пройде в такому широкому форматі, за що турнір уже отримав чималу частку критики. Крім того, противники КЧС зазначають, що проведення додаткових матчів після і так наднавантаженого футбольного року в Європі може негативно позначитися на функціональній та ігровій формі найкращих футболістів світу, а також вплинути на підготовку команд до нового ігрового сезону.

Незважаючи на це, ФІФА твердо має намір провести турнір у затвердженому форматі. Там навіть задумалися про введення додаткового трансферного вікна для цього змагання.

Як раніше повідомлялося в західній пресі, воно спеціально може бути створене під майбутній чемпіонат світу на початку червня, попередньо називалися терміни з 1-го по 10-те червня 2025-го року. Головна мета нововведення: у ФІФА побоюються, що у багатьох гравців, участь яких заплановано в турнірі у США, закінчаться ігрові контракти зі своїми клубами. Щоб цього уникнути, пропонується дати можливість командам продовжити трудові угоди з гравцями на кілька днів або тижнів, якщо така ситуація матиме місце.

Новини партнерів

Комментарии: