Футболісти – затяті геймери: у що грають Грізманн, Каземіро та Деле Аллі

У професійних футболістів робочий день розписаний по хвилинах – тренування, відновлювальні процедури, сніданок, обід та вечеря, відвідування масажистів, сон тощо. А графік офіційних матчів у різних турнірах стають з кожним роком дедалі щільнішим. Здається, що спортсмени ледве вистачає часу на те, щоб приділити увагу своїй сім’ї, дітям, батькам. Однак, це велика помилка. Виявляється, футболісти навчилися знаходити час для комп’ютерних ігор. Чому б і ні? Адже кожна людина потребує хобі, яке допомагає розслабитися, відволіктися від роботи, а в нашому випадку – спортсменам від футболу. Звичайно, в очікуванні літака для перельоту в іншу країну або під час поїздки автобусом до іншого міста на виїзні матчі найкращий спосіб відволіктися – це взяти смартфон або Макбук і зіграти у Фортнайт або FIFA.

Які ж ігри віддають перевагу топ-футболістам?

Антуан Грізманн

“Маленький принц” збірної Франції та один із ключових гравців “Атлетико” отримує задоволення не тільки на справжньому зеленому газоні, а й у комп’ютерній грі Football Manager. У віртуальному світі Антуан керує клубами, купує та продає футболістів, одним словом, готується повісити бутси на цвях і, ймовірно, стати тренером.

Embed from Getty Images

Але не тільки Football Manager забирає у Грізманна дорогоцінні вільні хвилини для повноцінного відпочинку. Француз грає у Fortnite не набагато менше, ніж у футбол. Був час, коли Антуан навіть свої голи святкував у стилі персонажів Fortnite.

Хамес Родрігес

Атакуючий півзахисник збірної Колумбії та іспанського “Райо-Вальєкано” любить грати у FIFA. Ще гравцем мадридського “Реала” (2014/2020), колумбієць настільки був занурений у своє захоплення, що став кандидатом на обкладинку видання в 2016 році від EA Sports. Проте Родрігес програв конкуренцію Марко Ройсу. Звичайно, Хамес не засмутився і продовжив увесь свій вільний час віддавати FIFA.

Каземіро

Бразильський футболіст колись був одним із ключових гравців мадридського “Реала”. Для того, щоб грати в основі “вершкових”, Каземіро тренувався найбільше, сидів на жорстких дієтах, жертвував відпусткою. Не відкладав на потім лише Counter-Strike, FIFA та CS:GO. Слід зазначити, що на відміну від свого зіркового співвітчизника Неймара Каземіро не був прив’язаний до Fortnite.

Embed from Getty Images

У 2024 році Каземіро закинув FIFA та Counter-Strike. Усю увагу футболіста забирає тепер лише CS:GO.

“Коли я граю в CS:GO, хвилююся набагато більше, ніж на “Олд Траффорд”. На мене дивляться люди у прямому ефірі під час гри. Це набагато більший тиск, ніж на футбольному полі”, – прокоментував Каземіро свої недавні. успіхи у CS:GO.

Можливо, це одна з причин не дуже успішних виступів бразильця за “Манчестер Юнайтед” у сезонах 2023/2024 та 2024/2025.

Делі Аллі

У 2011 році в англійській Прем’єр-лізі почали говорити про юного талановитого хлопця, який розривав Чемпіоншип. Нічого дивного, що у 19 років Деле влетів до АПЛ, підписавши контракт із “Тоттенхемом”. Упродовж кількох років футболіст показував чудеса прогресу. Але в якийсь момент зупинився у розвитку. Його сміливий, креативний футбол перетворився на сірий та простий. Спочатку гравця підтримували тренера. Проте, в АПЛ не можна тривалий час перебувати у застої та претендувати на основу топ-клубу.

Аллі, як і всі гравці, які прагнуть реанімувати кар’єру, вирішив змінити місце своєї робочої прописки та вирушив до “Евертона”. За півроку “Евертон” віддав футболіста в оренду в “Бешикташ”. Вийти на свій колишній рівень англійцю так і не вдалось. В одному з інтерв’ю Аллі зізнався, що у багатьох його невдачах винне важке дитинство. Будучи вже дорослим, футболіст ніяк не міг відірвати від себе спогади, які вганяли його в депресію.

Звичайно, футбол – це перше. що рятувало гравця. Лише на футбольному полі Аллі міг відволіктися від похмурих думок. А у вільний час від тренувань Деле захопився, звісно, ​​комп’ютерними іграми. Улюблена гра Деле Аллі – Fortnite. 2023 року Деле зізнався, що через захоплення комп’ютерною грою, якою він віддавав увесь свій вільний час, його дівчина Рубі Мей пішла на радикальний крок – розірвала з ним стосунки.

З літа 2023 року Деле Аллі знаходиться у пошуку нової команди. У соціальних мережах футболіст постійно викладає відео зі своїми тренуваннями. Можливо, футболістові допоможе “Дженоа”, яка готова підписати з ним короткостроковий контракт, доки відновлюється після тяжкої травми Руслан Малиновський.

Я думаю, багато вболівальників починає грати в   CS:GO, FIFA чи Fortnite виключно тому, що в них грають Неймар, Грізманн, Мбаппе. Через деякий час віртуальний світ затягує і хтось стає професійним геймером. Звичайно, навіть для того, щоб робити перші кроки в онлайн світі іграшок, потрібна якісна техніка. Один із найкращих варіантів – купити Макбук Про.

Якщо ви хочете надійний ноутбук із запасом пам’яті та продуктивності, але не готові викласти за нього багато грошей, подивіться на цю модель. Чіп Apple M1 Pro або M1 Max з технологією машинного навчання відмінно “витягує” сучасні іграшки. Графічного процесу на 32 ядра достатньо, щоб виконуватися з будь-якими онлайн-шутерами або стаціонарними стратегіями. Фірмова система Neural Engine підтримує оновлення операційної системи. 64 ГБ об’єднаної пам’яті не дадуть ноутбуку перетворитися на цеглу ще десять років. Ємна батарея дозволяє працювати з лептопом до 21 години без підзарядки.

Новини партнерів

Комментарии: