Рома 1:0 Динамо. Все вирішив пенальті Довбика

Шовковський здивував вибором стартового складу, надавши перевагу резервістам, що, ймовірно, пов’язано з підготовкою до матчу проти “Шахтаря”.

Embed from Getty Images

Проте тренер “Роми” Юрич також експериментував, випустивши молодих гравців та залишивши на лавці Дібалу.

Довбик, який у благодійному матчі 2022 року не реалізував пенальті, сьогодні з точки забив переможний гол. Попов протягом матчу успішно нейтралізував нападника, але момент на 22-й хвилині став вирішальним: пенальті було призначено після фолу Михавка на Бальданці, а Довбик впевнено пробив у кут воріт.

У першому таймі обидві команди мали кілька небезпечних моментів. “Динамо” мало не зрівняло рахунок завдяки активним діям Тимчика, який створив кілька гольових ситуацій, проте “Рома” змогла утримати мінімальну перевагу.

У другому таймі темп гри знизився, але небезпечні моменти все ж таки були. Пеллегріні та Михайленко пробили повз ворота, а Шомуродов втратив шанс на 84-й хвилині, не влучивши у площину з вигідної позиції. Кияни намагалися створити тиск наприкінці, подаючи кутові, але так і не змогли відкрити рахунок у Лізі Європи, залишившись на останньому місці в групі.

Новини партнерів

Комментарии: