«Барселона» збирається зробити «Челсі» першу пропозицію щодо Аспілікете цього тижня

«Барселона» цього тижня збирається зробити першу пропозицію щодо захисника «Челсі» Сесара Аспілікети. Синьо-гранатові мають інформацію, що лондонці не будуть перешкоджати догляду гравця, віддаючи іспанцеві шану за заслуги перед клубом. “Челсі” буде готовий прийняти мінімальну пропозицію, повідомляє Mundo Deportivo.

Embed from Getty Images

Підписавши Аспілікуету, «Барса» сподівається вбити двох зайців одним пострілом. По-перше, отримати досвідченого виконавця на правий фланг. По-друге, знайти хорошу заміну для Жорді Альби, оскільки Сесар може грати і на лівому фланзі оборони. На даний момент “Барса” не збирається замінювати Альбу, проте планує додатково посилити лівий фланг оборони. З цією метою синьо-гранатові замислюються також про запрошення до складу Маркоса Алонсо. Трансфер мадридця планується розглянути пізніше.

У складі «Челсі» Сесар провів 474 гри, забивши 17 м’ячів і віддавши 55 гольових передач. За час, проведений у клубі, Аспілікет став переможцем Ліги чемпіонів та Суперкубку УЄФА, дворазовим чемпіоном Англії та переможцем Ліги Європи, а також разом з лондонцями виграв клубний чемпіонат світу.

Джерело – «Чемпіонат.com»

Новини партнерів

Комментарии: