Андрій Ярмоленко відкинув пропозицію київського «Динамо» та вирушив до ОАЕ

АндрійЯрмоленко відмовився від контракту київського «Динамо» і тепер в ОАЕ

Головна футбольна – перехід футболіста Ярмоленка до одного з клубів ОАЕ. Епопея з продовженням кар’єри гравця набула несподіваного розвитку і більшість інсайдерів здивована рішенням Андрія. Нагадаємо, що один із найобізнаніших про трансфери в європейському футболі журналістів Фабриціо Романо помилково повідомив читачів його соціальної мережі про успішне завершення переговорів Ярмоленка з «Брентфорда», хоча насправді «Брентфорд» підписав Єгора Ярмолюка з Дніпра-1.

Embed from Getty Images

У руках тренерського штабу «Аль-Айна» з’явився козир

За кілька днів гравець прибуде до тренувального табору колективу з ОАЕ «Аль-Айн». Термін трудової угоди та суму контракту сторони не поспішають розкривати для громадськості. Стає ясно, що у турнірному розкладі національної першості Еміратів настає перелом. Поява такого козиря може серйозно покращити шанси команди на успіх.

Поціновувачі ставок негайно вирушили вивчати котирування на перемогу «Аль-Айну». Знайти найкращу букмекерську контору каперам давно допомагає портал Мета.юа. Кілька років досвідчена команда експертів розбирають до найдрібніших деталей роботу БК і сторінках ресурсу з’являються повні огляди контор. Про рівень їх деталізації можна судити з останньої роботи, де ретельно досліджено момент, як швидко софт від 1xbet скачати на телефон

Ярмоленко відмовив Суркісам

Пауза в кар’єрі Андрія утворилася після завершення терміну дії контракту із «молотобійцями». Представники «Вест Хема» виходили на агента Ярмоленка з пропозицією продовжити угоду, але їхні умови були помітно гірші за попередні. До того ж, сам футболіст виявився не в захваті від кількості часу, що проводиться на полі. Суркіси запропонували Андрію безстроковий договір із великою зарплатою, але Ярмоленко надіслав їм відмову. Подякувавши за допомогу, футболіст вирішив, що найближчим часом йому спокійніше виступатиме за клуб з Еміратів. До того ж, команду «Аль-Айн» очолює Сергій Ребров, який чудово знає здібності Ярмоленка та гарантує йому позицію на полі та статус гравця основи. Побажаємо успіху лідеру національної команди у новому сезоні.

Новини партнерів

Комментарии: