«Динамо» – «Фенербахче». Післяматчева прес-конференція Мірчі Луческу. Ліга чемпіонів

Головний тренер «Динамо» Мірча Луческу прокоментував перший матч 2-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти турецького «Фенербахче» та відповів на запитання журналістів під час пресконференції, повідомляє офіційний сайт українського клубу.

Фото – официальный сайт ФК “Динамо” Киев
  • Чи ви задоволені грою своєї команди?

– Це був перший офіційний матч для нас за останні вісім місяців. Довелося нелегко, оскільки раніше ми грали лише товариські поєдинки. Також проблема полягала в тому, що ми не знали свій потенціал на даний момент. Ми не наважилися ризикувати в цій ситуації. Матч вийшов рівним, із нормальним результатом, адже обидві команди могли забити. Ми усвідомлювали високий рівень «Фенербахче», який добре попрацював на трансферному ринку, придбавши хороших футболістів. Але ми все одно мали грати з ними, незважаючи на це, а також складну ситуацію в Україні.

Вважаю, рахунок 0:0 – позитивний результат. Ми поїдемо на виїзний матч за перемогою, адже їм доведеться ризикувати, аби забити. Сьогодні вони також це робили, але ми маємо можливість досягти хорошого результату.

Шкода, що ми отримали три жовті картки, вважаю, футболісти їх не заслуговували в тих ситуаціях, але нічого страшного, повторюся, це був лише наш перший матч.

  • Чи варто очікувати посилення складу перед матчем-відповіддю?

– Ні. Хто зараз приїде грати до України? Ніхто. Ми маємо використовувати тих, хто є. У цьому матчі ми побачили свій потенціал, і у матчі-відповіді все буде в порядку.

  • Тренер «Фенербахче» Жорже Жезуш почав робити заміни вже у перерві, а чому ви чекали до 77-ї хвилини?
  • Тому що не хотів ризикувати в ситуації, що склалася. Я дуже добре знаю здібності моїх футболістів та команди. Хлопці добре організовані. Крім того, у «Фенербахче» 30 футболістів, а у нас лише 20 – ось у чому проблема.
  • Чому відбулася затримка під час виходу на заміну Караваєва?
  • Сталася помилка, але вона ні на що не вплинула, адже до кінця гри залишалося кілька хвилин. Я хотів, щоб він грав в обороні, оскільки він дуже добре взаємодіє із Циганковим. Але водночас Циганков та Буяльський у фізичному плані виглядали не дуже добре.
  • Що ви думаєте про атмосферу на трибунах під час матчу?
  • Вона була гарною, але я очікував, що на наш матч прийде більше людей, таки це поєдинок початкової стадії Ліги чемпіонів. Можливо, це найважливіший матч у кваліфікації. Але, повторюся, ті вболівальники «Динамо» та «Фенербахче», які зібралися на трибунах, забезпечили чудову атмосферу.

Нагадаємо, що поєдинок завершився нульовою нічиєю. Гра у відповідь відбудеться 26 липня в Стамбулі.

Новини партнерів

Комментарии: