ЧС-2022: шанси команд стати Чемпіоном Світу

Невблаганно наближається час, коли стартовий свисток бригади арбітрів відкриє перший поєдинок на футбольному святі у Катарі. Найкращі 32 збірні у всій планеті зійдуться у спекотних сутичках з метою завоювати титул чемпіона. Аналітики букмекерських компаній вже визначили фаворитів майбутньої першості.

Для любителів азартних ставок це хороша новина, оскільки вже можна укладати парі з БК щодо вигідних котирувань. Допомагає бетторам отримати максимальну віддачу від точних прогнозів актуальна інформація популярного порталу “Ставочка”. Команда досвідчених експертів ресурсу з’ясувала, де кращі онлайн ставки на спорт. Тому перед мундіалем каперам не потрібно витрачати час на пошук бонусів та фрібетів.

Embed from Getty Images

Бразилія в топі

Цілком передбачувано, що одним із головних фаворитів майбутнього футбольного фестивалю визнається Бразилія. Ця збірна з величезною перевагою виграла відбіркову американську групу, на голову перевершивши інших конкурентів.

У складі пентакампеонів присутні досвідчені ветерани, такі як Неймар і Каземіро. Крім того, до заявки напевно увійдуть молоді зірки Вінісіус і Рішарлісон. Такий сплав запалу та досвіду може стати запорукою перемоги бразильців.

Французи титул просто так не віддадуть

На другому рядку розташувалася потужна французька команда на чолі з одним із найкращих гравців світу Мбаппе. Чинний чемпіон готується захистити титул і для цього є всі передумови. Кіліан перетворився з молодої зірки на справжнього запеклого лідера, готового вирішувати результати найважливіших матчів поодинці.

Окрім Мбаппе у кожній лінії команди у «триколірних» є лідери. Не можна скидати з рахунків Поля Погба, який повернувся до «Ювентусу». Захисна лінія працює майже без помилок. Але і є секретна зброя – Карім Бензема. Найдосвідченіший форвард готовий до останньої у кар’єрі світової першості на 110%.

Лебедина пісня Мессі

Тіньовим фаворитом аналітики називають аргентинців. У них підібралася сильна команда на чолі з талановитим Мессі. Лео вже не молодий, тому поставиться до ЧС-2022 як до останнього шансу виграти титул на мундіалі. У нього тепер з’явилися сильні помічники кожної з ліній. В атаці є Лаутаро Мартінес, який проводить фантастичні ігри за міланський суперклуб «Інтер».

Новини партнерів

Комментарии: