Тухель не хоче відпускати Аспілікет в «Барселону»

Головний тренер «Челсі» Томас Тухель сподівається зберегти у команді захисника Сесара Аспілікуету. «Барселона» хоче роздобути 32-річного іспанця.

Фото – Global Look Press

«Це складне питання, тому що я не впевнений, чи хочу я дати Аспі те, що він хоче. Я порівняв, як ми боролися за Кулібалі, який є гравцем збірної і перебуває приблизно у тому віці. Він був дуже важливим гравцем для “Наполі”, але у нас є гравець збірної Іспанії, який є капітаном “Челсі”. Я бачу його, можливо, на тому ж рівні, але Барселона не бачить його на цьому рівні. Тому я не впевнений, чи хочу я дати йому те, що він хоче, оскільки він чудовий гравець. Ми не так багато думаємо про інші клуби. Основна увага приділяється нам і тому, що нам потрібне. Сказав це йому, але я розумію його на особистому та кар’єрному рівні.

Я тренер «Челсі», який хоче робити те, що краще для «Челсі». Йому це не подобається, але він розуміє», – цитує Goal Тухеля.

Діючий контракт Аспілікети розрахований до літа 2023 року. Портал Trasnfermarkt оцінює вартість гравця у 9 мільйонів євро.

У минулому сезоні Аспілікет зіграв у 47 матчах у всіх турнірах, забив 3 голи і зробив 3 гольові передачі. Також на його рахунку 5 жовтих карток.

Джерело – “Спорт-Експрес”

Новини партнерів

Комментарии: