Дубль Дембеле допоміг “Барселоні” зіграти внічию з “Ювентусом”

У Далласі (США) на стадіоні «Колтон Боул» відбувся товариський матч, у якому каталонська «Барселона» приймала туринський «Ювентус». Зустріч завершилася нічиєю. Підсумковий рахунок на табло – 2:2.

Embed from Getty Images

У складі синьо-гранатових забивав лише француз Усман Дембеле. Спочатку Дембеле відкрив рахунок голам у матчі на 34-й хвилині. Тоді йому асистував американський захисник Серджіно Дест. А після Дембеле довелося знову виводити свій клуб уперед у матчі. Наступний його гол відбувся вже за шість хвилин. Тепер результативний пас у свою скарбничку записав іспанський півзахисник Серхіо Бускетс.

У туринської команди теж обидва голи забив один гравець. Дубль оформив італійський нападник Мойзе Кін. Спочатку він відзначився на 39-й хвилині після передачі колумбійця Хуана Куадрадо. А у другому таймі, на 51-й хвилині, забив останній м’яч у матчі, принісши своїй команді нічию. Асистував йому італійський півзахисник Мануель Локателлі.

Нагадаємо, у першій контрольній грі з іспанським «Олотом» синьо-гранатові зіграли внічию – 1:1. Єдиним забитим м’ячем у складі каталонців відзначився П’єр-Емерік Обамеянг.

Джерело – «Чемпіонат.com»

Новини партнерів

Комментарии: