“Фенербахче” – “Динамо”. Передматчева прес-конференція Жорже Жезуша. Ліга чемпіонів

Головний тренер турецького «Фенербахче» Жорже Жезуш на передматчевій прес-конференції поділився своїми очікуваннями від поєдинку у відповідь 2-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів з київським «Динамо», повідомляє офіційний сайт українського клубу.

Фото – официальный сайт ФК “Фенербахче”
  • Упевнений, що після першого матчу у всіх з’явилося чіткіше уявлення про київське «Динамо». Я добре знаю цю команду, і нам вдалося показати їй свою майстерність. Сподіваюся, що завтра ми знову продемонструємо нашу ігрову якість на полі.

Перший матч показав, наскільки наш суперник ефективний у контратаках. У складі «Динамо» грають гравці найвищого рівня, які виступають у збірній України. Завтрашній матч знову буде складним. Але я сподіваюся, це буде день моїх гравців, і наша команда вийде в наступний раунд.

Я працюю із командою вже 5-6 тижнів. Звичайно, є речі, які ми хочемо виправити. Я також спостерігав цю особливість, про яку журналісти згадали – минулого сезону «Фенербахче» важко відновлювався після пропущеного голу. Цього року я тренер команди і це одна з речей, яку я хочу виправити.

Нам протистоїть команда, яка постійно виступає в Лізі чемпіонів. Кожен тренер має різні стратегії, які він використовує під час матчу. На жаль, ми не змогли забити у першому матчі, але «Динамо» дуже добре діє в обороні. Якщо завтра у нас виникнуть проблеми в атаці, головна причина буде в тому, що у них хороший захист. Сподіваюся, що завтрашня гра складеться для нас добре.

Після першої гри Луческу сказав: «Тепер ми краще знаємо «Фенербахче». Це абсолютно нормально. Думаю, ми здивували «Динамо» своєю оборонною грою у першому матчі. Ми застосовували певні відповідні стратегії. Постараємося знайти потрібні рішення і в рамках зустрічі у відповідь.

У нас було багато проблем під час підготовки, заважали травми. Арда Гюлер, Джошуа Кінг та Брайт Осайї-Самуель… Ми подивимося на ситуацію з нашими гравцями та відповідним чином визначимо склад.

У першому матчі гравці «Динамо» використали тактику дрібного фолу. Це була їхня зброя у першій грі. Ми говорили про це перед грою. Але якщо завтра буде 30-40 фолів, навіть 50 фолів – це добрий сигнал для нас. Це показує, що ми сильні в атаці. У завтрашній грі їм доведеться робити більше фолів.

Нагадаємо, що гра “Фенербахче” – “Динамо” відбудеться 27 липня у Стамбулі. Початок – о 20:00 за київським часом.

Новини партнерів

Комментарии: