Поль Погба може пропустити ЧС-2022

Нападник «Ювентуса» та національної команди Франції Поль Погба може пропустити чемпіонат світу у Катарі, повідомляє Football Italia.

Embed from Getty Images

За даними джерела, Погба проведе консультацію з фахівцем, щоб ухвалити рішення про лікування травми коліна, оскільки побоюється, що може бути змушений пропустити чемпіонат світу 2022 року з Францією.

Гравцю діагностували пошкодження латерального меніска у правому коліні після розтягнення зв’язок на тренуванні в Лос-Анджелесі минулого тижня. Очікувалося, що йому зроблять операцію у США, але натомість у середу він вилетів назад до Італії.

Це пов’язано з тим, що є два можливі підходи до цієї травми, і один із них може призвести до того, що він пропустить чемпіонат світу 2022 року в Катарі. Одним із варіантів буде видалення частини меніска, що виведе Погба з ладу на 40-60 днів. Однак, зазвичай вважається, що це більше підходить для молодих гравців, оскільки може вплинути на рухливість коліна.

Іншим варіантом є накладання швів на пошкодження, але це може вимагати від гравця усунення на чотири-п’ять місяців, через що він буде змушений пропустити ЧС-2022.

Погба повернувся до «Ювентуса» цього літа. Раніше француз уже виступав за туринський клуб. Нагадаємо, мундіаль у Катарі пройде з 21 листопада до 18 грудня. Чинним чемпіоном світу є збірна Франції.

Джерело – “Чемпіонат.com”

Новини партнерів

Комментарии: