Генріх МХІТАРЯН: «Моуріньо та «Рома» намагалися утримати мене, але в 33 роки я все ще хочу перемагати»

Півзахисник «Інтера» Генріх Мхітарян розповів, що оточувало його трансфер у міланський клуб у літнє міжсезоння, а також про бажання римської «Роми» зберегти його у складі.

Embed from Getty Images

«Я провів у «Ромі» три прекрасні роки і виграв Лігу конференцій. Проте все в курсі, що у футболі все швидко змінюється. У 33 роки я все ще хочу перемагати. Чи робив Моуріньо все, щоб утримати мене? Так. І не лише він, а й клуб загалом. Однак у результаті ми не змогли домовитись. Я вирішив піти і не шкодую. З першого дня в «Інтері» почуваюся частиною сім’ї. З Лукаку, Джеко та Дарміаном ми раніше грали разом – вони розповіли багато хорошого про команду», – наводить слова Мхітаряна Dazn.

Мхітарян раніше виступав за єреванський «Пюнік», донецькі «Металург» та «Шахтар», дортмундську «Борусію», а також «Манчестер Юнайтед», «Арсенал» та «Рому». За римський клуб він провів 117 матчів, забив 29 м’ячів та віддав 28 результативних передач. У сезоні-2021/2022 він оформив п’ять голів і зробив дев’ять асистів у 44 іграх, ставши з клубом володарем трофею Ліги конференцій.

Джерело – «Чемпіонат.com»

Новини партнерів

Комментарии: