Пол МЕРСОН: «Манчестер Юнайтед» має позбутися Роналду. Він нікому не потрібний»

Колишній нападник «Арсеналу» Пол Мерсон закликав «Манчестер Юнайтед» продати нападника Кріштіану Роналду. На його думку, 37-річний португалець нікому не потрібний.

Embed from Getty Images

«Манчестер Юнайтед» має підвести межу і позбутися Роналду, — наводить слова Мерсона Daily Mail. — Сага має закінчитися якомога раніше. Кріштіану сказав вам, чого хоче, то чого триматися за нього? Він не сидітиме вдома без діла, але він не грав у футбол у міжсезоння, і йому 37 років. Будь-який гравець скаже вам, що для того, щоб бути у формі, потрібно грати, тому існує передсезоння».

Екс-нападник зазначив, що Роналду цілком ясно дав зрозуміти, що хоче піти з манкуніанського клубу.

«Думаю, що «Манчестер Юнайтед» були б раді, якби Роналду пішов. Але суть у тому, як це обставити. Якщо вони просто скажуть «до побачення, Кріштіану», уболівальники збожеволіють. Але якщо вони зможуть виставити його поганим, думаю, вони досягнуть потрібного результату. Чесно кажучи, не думаю, що він робить клубу якісь ласки. Люди кажуть, що минулого сезону Роналду забив 24 м’ячі, але «Манчестер Юнайтед» ніколи не виглядав так, ніби він щось претендує. Здорово, що Кріштіану стільки забиває, але це як гравець у снукер, який робить максимальний брейк у кожному матчі, але ніколи не виграє турніри», – сказав він.

У минулому сезоні нападник забив 24 м’ячі та віддав 3 результативні передачі у 39 матчах за «МЮ» у всіх турнірах. Його контракт із клубом розрахований до 30 червня 2023 року.

Джерело – “Спорт-Експрес”

Новини партнерів

Комментарии: