“Реал” – “Айнтрахт”: Анонс и прогноз матча Суперкубка УЕФА

У середу, 10 серпня, Суперкубок УЄФА розіграють між собою іспанський “Реал” та німецький “Айнтрахт”. Поєдинок пройде на Helsingin olympiastadion у Гельсінкі і розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Фото – ratingbet.com

Де дивитись трансляцію матчу Суперкубку УЄФА “Реал” – “Айнтрахт”

“Реал”

Мадридський “Реал” переміг у Лізі чемпіонів, обігравши у фіналі англійський “Ліверпуль” (1:0). Раніше він у 1/2 фіналу здолав в овертаймі англійський “Манчестер Сіті” (3:4, 3:1 доп. вр.), у 1/4 фіналу за сумою двох зустрічей узяв гору над лондонським “Челсі” (3:1, 2:3 доп. вр.), в 1/8 фіналу пройшов французький ПСЖ (0:1, 3:1), а на груповій стадії фінішував на першому рядку, випередивши міланський “Інтер” (1:0, 2:0) , тираспольський “Шериф” (1:2, 3:0) та донецький “Шахтар” (5:0, 2:1).

“Вершкові” в 8-й раз поборються за Сперкубок УЄФА. У попередніх семи спробах він чотири рази досягав успіху, а в трьох випадках зазнав поразки. У тому числі й попереднього разу, 2018 року, коли у відвертаймі поступився столичному “Атлетіко” (2:4).

Безумовним лідером команди є французький форвард Карім Бензема, який минулого сезону забив 15 голів у 12 іграх. Варто також виділити бразильського Вінісіуса Жуніора та німецького півзахисника Тоні Крооса. Ну а воротах, як завжди, надійний голкіпер Тібо Куртуа, якого в разі потреби може замінити наш Андрій Лунін.

“Айнтрахт”

“Айнтрахт” був першим у Лізі Європи, у фіналі виявившись точніше в серії послмеатчевих пенальті шотландського “Рейнджерс” (5:4). Раніше він у 1/2 фіналу переміг англійський “Вест Хем” (2:1, 1:0), у 1/4 фіналу здолав каталонську “Барселону” (1:1, 3:2), у 1/8 фіналу пройшов іспанський “Бетіс”, а на груповій стадії посів перше місце, випередивши грецький “Олімпіакос” (3:1, 2:1), турецький “Фенербахче” (1:1, 1:1) та бельгійський “Антверпен” (1:0, 2:2).

Команда з Франкфурта вперше побореться за Суперкубок УЄФА, оскільки раніше ще жодного разу не вибороли єврокубки.

Лідером і найкращим снайпером “Айнтрахта” є колумбійський форвард Рафаель Борре, який забив у єврокубках 4 м’ячі у 13 зустрічах. На рахунку хорватського півзахисника Філіпа Костіча 3 голи. Також можна відзначити датського хавбека Йеспера Ліндстрема, який 5 разів вразив ворота суперників у Бундеслізі, та новачка команди, французького нападника Рандала Коло Муані.

Прогноз на матч “Реал” – “Айнтрахт”

Експерти у цій грі явним фаворитом вважають “Реал”

Букмекерські контори оцінюють успіх “Королівського клубу” з коефіцієнтом 1.45, а на перемогу представника Бундесліги з коефіцієнтом 7.70.

На нічию приймають ставки з коефіцієнтом 4.80.

Ми також віддаємо перевагу “вершковим”, які за класом вищі. Щоправда, в одному єдиному поєдинку будь-яка команда може зробити сюрприз і здолати грізного та титулованого суперника.

Новини партнерів

Комментарии: