“Зоря” – “Університатя”: Анонс та прогноз матчу Ліги конференцій

У четвер, 4 серпня, луганська “Зоря” у першому матчі 3-го кваліфікаційного раунду Ліги конференцій на нейтральному полі зустрінеться з румунською “Університією”. Поєдинок пройде на Arena Lublin у Любліні та розпочнеться о 20:30 за київським часом.

Фото – ratingbet.com

Де дивитись трансляцію матчу Ліги конференцій “Зоря” – “Університатя”

“Зоря”

“Зоря” стартує у новому розіграші Ліги конференцій з 3-го кваліфікаційного раунду. У рамках підготовки до турніру вона провела 4 контрольні поєдинки, в яких здобула 3 перемоги і одного разу програла.

У попередньому розіграші Ліги конференцій український клуб посів у групі 3 місце, вибувши з єврокубків. У квартеті С він випередив софійський ЦСКА (1:0, 2:0), пропустивши перед італійську “Рому” (0:3, 0:4) та норвезький “Буде/Глімт” (1:3 та 1:1).

У складі “Зорі” можна виділити захисника Романа Вантуха, півзахисника Єгора Назаріна та атакуючого хавбека Власилава Кабаєва.

“Університет”

“Університатя” розпочала свої виступи в єврокубковому турнірі з 2-го кваліфікаційного раунду, де за сумою двох зустрічей здолала албанську “Вологу” (1:1, 3:0).

Минулого сезону румунська команда також стартувала з 2-го кваліфікаційного раунду Ліги конференцій, проте не змогла пройти інший албанський клуб “Лачі” (0:1, 0:0) і вибула з турніру.

Лідером “Університатя” є бразильський хавбек Густаво Вагенін, який у перших двох матчах чемпіонату Румунії забив 2 м’ячі. Так варто відзначити боснійського форварда Елвіра Колжича та півзахисника Алехандру Матеу.

Прогноз на матч “Зоря” – “Університатя”

Експерти у цій грі невелику перевагу віддають “Зорі”.

Букмекерські контори оцінюють успіх підопічних Патріка ван Леувена з коефіцієнтом 2.59, а на перемогу румунського клубу з коефіцієнтом 2.62.

На нічию приймають ставки також з коефіцієнтом 3.26.

На наш погляд, також шанси команд приблизно рівні і передбачити результат зустрічі дуже складно. Швидше за все, поєдинок завершиться внічию і все вирішиться у матчі-відповіді.

Новини партнерів

Комментарии: