Тоні Кроос обігнав Дані Алвеса

Йдеться про Суперкубок УЄФА, де Тоні Кроос побив рекорд за кількістю перемог у зіграних за різні команди матчах. Півзахисник із Німеччини зміг завоювати кубок цілих 5 разів. Завдяки цьому він обійшов Д. Алвеса та П. Мальдіні, які мають на даний момент всього по 4 такі трофеї у своїх колекціях. Здобути звання рекордсмена німецький футболіст зміг після завершення матчу “Реал” – “Айнтрахт”. Мадридський клуб виграв із рахунком 2:0.

Embed from Getty Images

Раніше Тоні Кроос вже отримував аналогічний титул, граючи за «Баварію» та 3 рази у складі «Реала». Цьогорічний матч за володіння Суперкубком УЄФА проходив у місті Гельсінкі. Місцем гри було обрано найбільший у регіоні стадіон «Олімпіастадіон». Авторами голів стали Д. Алаби та К. Бензема. Наступний свій матч “Реал” проведе проти “Альмерії”. Ну а в очікуванні його давайте зробимо невеликий експрес-тур іншими кар’єрними досягненнями Тоні Крооса.

Тоні Кроос справедливо вважається одним із найкрутіших розпашувачів у світі. Завдяки цьому його часто ставлять на позиції півзахисника за участю опорного гравця чи плеймейкера.

Тоні народився 1990 року. Його батько був професійним футбольним тренером, тож вибір хобі для хлопчика став очевидним. У його дитячі та юнацькі роки було багато ігор за «Грайфсвальд» та «Ганз», але професійна кар’єра розпочалася вже після переходу до складу «Баварії». Тут гравець дебютував у 2007 році. За перший сезон він уже відзначився 1 голом і дав цілих 4 результативні передачі. Причому тренер випустив його на поле лише у 20 матчах. Результат досить гідний для хоч і досвідченого футболіста, але новачка у професійному спорті.

Кстати, букмекеры даже принимали ставки на рекорд Тони Крооса, но мало кто смог угадать верный исход последнего мДо речі, букмекери навіть брали ставки на рекорд Тоні Крооса, але мало хто зміг вгадати правильний результат останнього матчу, тому багато ставок не зіграло. Тим же, хто не захоплюється спортом, краще вибрати як альтернативну розвагу онлайн казино на злоті. На слотах і грати легше, і шанс зняти джекпот набагато вищий, ніж у непередбачуваному футболі. А новачкам вони ще й бонус

Новини партнерів

Комментарии: