Мерсон пояснив, чому Роналду домінував би у разі переходу до «Челсі»

Колишній футболіст лондонського «Арсеналу» Пол Мерсон, який нині працює на британському телебаченні, припустив, що 37-річний португальський нападник «Манчестер Юнайтед» Кріштіану Роналду ідеально підійшов би «Челсі».

Embed from Getty Images

«Челсі» показав видатну гру з «Тоттенхемом» у неділю, вони домінували у матчі від початку до кінця, але у них немає жодного бомбардира чи центрального нападаючого, і це коштувало їм трьох очок. Незважаючи на їхню перевагу, голкіпер «шпор» Уго Льоріс зробив лише один сейв. Ця статистика показує все, що потрібно знати.

Я не можу повірити, що «Челсі» не цікавиться чи не цікавився Кріштіану Роналду. Він просто ставить галочки у всіх графах, яких не вистачає «Челсі».

Грати за «Челсі» — це не те саме, що грати за «Манчестер Юнайтед», який працює з м’ячем у середині поля. У «Челсі» необхідно перебувати у штрафному майданчику, домінуючи у матчах. У «Челсі» неймовірні крайні захисники, вони роблять рівень у матчах, якби вони закидали м’яч у штрафний майданчик на Роналду, я б з жахом уявляв, скільки голів він міг би забити», — наводить слова Мерсона Sky Sports.

Нагадаємо, у дебютній грі сезону за «МЮ» Роналду розпочав матч із «Брайтон енд Хоув Альбіон» (1:2) у запасі, вийшовши лише на заміну. Другий матч – із «Брентфордом» (0:4) – він відіграв повністю. Проте в обох зустрічах результативними діями йому відзначитись не вдалося.

Джерело – «Чемпіонат.com»

Новини партнерів

Комментарии: