“Динамо” – “Бенфіка”: Анонс та прогноз матчу Ліги чемпіонів

У середу, 17 серпня, київське “Динамо” у першому матчі раунду плей-офф Ліги чемпіонів на нейтральному полі зустрінеться з лісабонською “Бенфікою”. Поєдинок пройде на Stadion Miejski LKS у Лодзі та розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Фото – ratingbet.com

Де дивитись трансляцію матчу Ліги чемпіонів “Динамо” – “Бенфіка”

“Динамо”

“Динамо” стартувало у новому розіграші Ліги чемпіонів з 2-го кваліфікаційного раунду, де в овертаймі здолало турецький “Фенербахче” (0:0, 2:1). У 3-му раунді кияни також у додатковий час взяли гору над австрійським “Штурмом” (1:0, 2:1).

У попередньому розіграші Ліги чемпіонів український клуб посів у групі 4 місце, вибувши з єврокубків. У квартеті Е його випередили мюнхенська “Баварія” (0:5, 1:2), лісабонська “Бенфіка” (0:0, 0:2) та каталонська “Барселона” (0:1 та 0:1).

У складі “Динамо” багато молодих та талановитих українських футболістів. Проте лідерами киян можна вважати вже досвідченого півзахисника Віталія Буяльського та хавбека Віктора Циганкова.

“Бенфіка”

“Бенфіка” розпочала свої виступи у найпрестижнішому єврокубковому турнірі з 3-го кваліфікаційного раунду, де двічі обіграла датський “Мідт’юлланд” (4:1, 3:1).

У минулому сезоні португальська команда дійшла до 1/4 фіналу, поступившись далі дорогою англійському “Ліверпулю” (1:3, 3:3). Раніше вона у 1/8 фіналу взяла гору над амстердамським “Аяксом” (2:2), а на груповому етапі посіла 2-е місце, випередивши київське “Динамо” (0:0, 2:0), каталонську “Барселону” ( 3:0 та 0:0) і пропустивши вперед лише мюнхенську “Баварію” (0:4, 2:5)

У міжсезоння “Бенфіка” втратила свого лідера і найкращого бомбардира Дарвіна Нуньєса, який перейшов до англійського “Ліверпуля”. З нинішнього складу можна виділити форварда Гонсало Рамоса, який у двох матчах ЛЧ забив 4 м’ячі, а також англійського хавбека Енцо Фернандеса. Ну і нагадаємо, що за лісабонський клуб виступає також український форвард Роман Яремчук, який, щоправда, нічого не відзначився.

Очні матчі

У попередніх 4-х очних поєдинках “Динамо” жодного разу не перемагало, зазнавши при цьому поразки. У тому числі, як це вже було згадано вище, у попередньому розіграші ЛЧ на груповому етапі.

Прогноз на матч “Динамо” – “Бенфіка”

Експерти у цій грі фаворитом вважають “Бенфіку”.

Букмекерські контори оцінюють успіх португальського клубу з коефіцієнтом 1.79, а на перемогу підопічних Мірчі Луческус коефіцієнтом 4.48.

На нічию приймають ставки також із коефіцієнтом 3.62.

Ми теж вважаємо, що шанси “орлів” вищі. На їхньому боці краща статистика особистих зустрічей, та й за складом вони виглядають помайстровішими. До того ж, гра пройде на нейтральному полі, що теж для киян мінус.

Новини партнерів

Комментарии: