Де дивитись футбол в Україні в сезоні 2022/23

Новий сезон – нові правила.

Футбольне життя продовжується. У сезоні 2022/2023 вже стартували Ліга чемпіонів та Ліга Європи. Увага українських вболівальників прикута до рідних команд та улюблених футболістів, які представляють нашу країну на європейській арені.

Цікаво стежити і за нашими хлопцями, які розривають АПЛ, Серію А, португальську лігу. За попередньою інформацією, 23 серпня стартує і УПЛ!

Де дивитися усі матчі? Остання інформація зовсім не втішна. Скоріш за все, телеканали Футбол 1/2/3 будуть ліквідовані. Є, звичайно, Ютуб-канали та інтернет-платформи. Але їхня доля теж поки невідома.

Ми вирішили розібратися та детально розкрити важливу тему пошуку трансляцій футбольних матчів на наших телевізійних та інтернет-ресурсах.

І так, поїхали!

Де дивитись Лігу чемпіонів

Один із найважливіших щорічних європейських турнірів стартував. Ліга чемпіонів у серпні завершує відбіркові раунди, а з вересня нас радуватиме продовженням захоплюючої боротьби у груповому етапі.

Всі матчі Ліги чемпіонів можна подивитися у прямому ефірі тільки наMegogo та Воля ТБ. У записі на Setanta Sports.

Де дивитись матчі Ліги Європи та Ліги Конференцій

У Лізі Європи відбуваються матчі кваліфікації. У вересні стартує груповий етап.
14 червня розпочався другий розіграш Ліги Конференцій. У вересні ми зможемо спостерігати за груповим етапом, а фінал прийме «Еден Арена» у Празі 7 червня 2023 року.
Матчі Ліги Європи та Ліги Конференцій транслює Megogo.

Де дивитись Українську Прем’єр-лігу

Після несподіваних проблем із трансляцією футболу на екранах телебачення більшість уболівальників зажурилися. Як же без українського футболу? Не все так сумно. Setanta Sports – телевізійна компанія з Ірландії зовсім недавно з’явилася у списку футбольного контенту України. І вже встигла здобути визнання багатьох уболівальників. У серпні Сетанта виграла тендер та отримала право транслювати матчі УПЛ.

Слід зазначити, що за єдиний пул проголосували більшість клубів УПЛ. У меншості виявилися «Рух», «Дніпро-1» та «Динамо». Але здоровий глузд у сьогоднішніх непростих умовах для футболу здобув перемогу. Єдиний пул затверджено. Що це означає?

Все просто. Раніше кожен клуб, враховуючи свої можливості та потреби, продавав самостійно права на телетрансляцію матчів певному каналу. Цей же канал знімав та транслював матчі. Прибуток ділили між собою клуб і телеканал.

Тепер права на трансляцію матчів належать Прем’єр-лізі, яка, у свою чергу, підписує договір з каналами. Загальна сума поділяється між усіма клубами. Головне, щоб це принесло користь клубам та вболівальникам.

Уже сьогодні багато хто не погоджується з новими правилами. Є припущення, що незабаром клубам доведеться самим доплачувати каналам за трансляцію своїх матчів.  Але ми сьогодні не про це.

Embed from Getty Images

Де можна подивитись матчі УПЛ:

  • на лінійних каналах Setanta Sports та Setanta Sports + (чотири матчі кожного туру у прямому ефірі, решта у записі);
  • отт-сервіс Сетанти (всі матчі у прямому ефірі);
  • Ютуб-канал Сетанта (два матчі у прямому ефірі, решта у записі).

Важливо, що Сетанту можна дивитися на будь-якому пристрої – смартфон, планшет, ноутбук та телевізор.

Де дивитись англійську Прем’єр-лігу

Чемпіонат Англії не менш захоплюючий, ніж Ліга чемпіонів. Боротьба «Ліверпуля», «Манчестер Сіті», проблеми «Манчестер Юнайтед» та Кріштіану Роналду, неймовірні голи Салаха, виступи Олександра Зінченка за «Арсенал» – все це транслюють для українських уболівальників Setanta Sports і Megogo.

Де дивитися іспанську Ла Лігу

Шикарна Ла Ліга стартувала 12 серпня. Для всіх любителів Хаві з каталонською командою, мадридського «Реала» з Бенземою матчі іспанського чемпіонату транслює Megogo.

Де дивитись Бундеслігу

5 серпня стартував чемпіонат Німеччини. Як тепер гратимуть «Боруссія» Дортмунд без Ерлінга Холланда та «Баварія» без Роберта Левандовськи подивитися можна на Megogo та Setanta Sports.

Де дивитись Серію А

13 серпня відбулися перші матчі сезону 2022/2023 і в Серії А. Звичайно, більшість уболівальників мріють побачити голи Руслана Малиновського (поки наш футболіст не вирушив до АПЛ). Насолодитися яскравою грою Мілана, Інтера, Ювентуса і не тільки можна на Megogo.

Інші ліги

Ліга 1, чемпіонат Туреччини, чемпіонат Японії, чемпіонат Угорщини і навіть Лігу чемпіонів Азії можна побачити на Megogo, правда в записі.

Ось так сьогодні справи з трансляціями всіма нами улюбленого футболу.
Телепрограму сьогоднішніх футбольних трансляцій ви завжди зможете знайти на нашому сайті за посиланням https://profootball.ua/static/tv_schedule_today.html

Новини партнерів

Комментарии: