“Манчестер Юнайтед” – “Ліверпуль”: Анонс та прогноз матчу АПЛ

У понеділок, 22 серпня, відбудеться центральний матч 3-го туру чемпіонату Англії між “Манчестер Юнайтед” та “Ліверпулем”. Поєдинок пройде на стадіоні “Олд Траффорд” у Манчестері та розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Фото – ratingbet.com

Де дивитись трансляцію матчу АПЛ “Манчестер Юнайтед” – “Ліверпуль”

“Манчестер Юнайтед”

“Манчестер Юнайтед” вкрай невдало стартував у новому сезоні АПЛ, зазнавши двох поразок поспіль. Спершу він поступився вдома “Брайтону” (1:2), а потім взагалі в гостях був розгромлений “Брентфордом” (0:4). Як наслідок, “червоні дияволи” з “бубликом” замикають турнірну таблицю.

Минулого сезону манкуніанці фінішували в АПЛ лише на шостому місці, насилу здобувши путівку до Ліги Європи. У 38 матчах вони виграли 16 разів, поступившись при цьому у 12 зустрічах.

Лідер “Манчестер Юнайтед” Кріштіану Роналду цього сезону далеко не завжди навіть потрапляє в стартовий склад, не кажучи вже про якісь результативні дії. Тим більше, команда забила всього один м’яч, та й той був автоголом. Його співвітчизник Бруно Фернандеша поки що теж не виглядає так, як минулого сезону. Багато очікування від зіркового новачка Крістіана Еріксена, але поки що адаптується в новому колективі.

“Ліверпуль”

“Ліверпуль” теж мало чим може похвалитися у новому сезоні АПЛ. На його рахунку дві нічиї – з “Фулхемом” на виїзді (2:2) та “Крістал Пелас” у рідних стінах (1:1). З двома набраними очками підопічні Юргена Клоппа поки що ділять 12-13 рядки у турнірній таблиці.

Минулого сезону мерсисайдці фінішували в АПЛ на другому місці, пропустивши вперед лише “Манчестер Сіті”. У 38 матчах вони виграли 28 разів і поступилися лише у 2 зустрічах, лише на один бал відставши від чемпіона.

У літнє міжсезоння “Ліверпуль” розлучився з одним зі своїх зіркових форвардів Садіо Мане, який перейшов до мюнхенської “Баварії”. Його покликаний замінити Дарвін Нуньєс із лісабонської “Бенфіки”, який уже встиг відзначитися цього сезону. Причому як зі знаком плюс, вразивши ворота “Фулхема”, так і зі знаком мінус, отримавши червону картку у грі з “Крістал Пелас”. У майбутній грі замість нього, швидше за все, вийде Уго Фірміно. Як і раніше, націлений на ворота Мохаммед Салах, від якого завжди варто чекати погрози супернику.

Очні матчі

У попередніх 184 зустрічах манкуніанці здобули 71 перемогу і зазнали 62 поразки. Щоправда, минулого сезону вони двічі розгромно програли (0:5, 0:4). Нещодавню велику перемогу в товариському поєдинку (4:0) навряд чи можна вважати для них реваншем.

Прогноз на матч “Манчестер Юнайтед” – “Ліверпуль”

Експерти у цій грі явним фаворитом вважають мерсисайдців.

Букмекерські контори оцінюють успіх команди Юргена Клоппа з коефіцієнтом 1.63, а на перемогу підопічних Хенка Тен Кате з коефіцієнтом 5.35.

На нічию приймають ставки також із коефіцієнтом 4.64.

На наш погляд теж шанси “Ліверпуля” вищі. Незважаючи на скромний старт у новому сезоні вони виглядають все ж таки краще свого майбутнього противника. Єдина перевага манкуніанців – рідне поле. Вболівальники явно не вибачать своїм улюбленцям третьої поразки поспіль.

Новини партнерів

Комментарии: