Алісон Бекер зізнався, що опоненти «Ліверпуля» навчилися грати з червоними

Голкіпер «Ліверпуля» Алісон Бекер вважає, що команди розібралися, як грати з червоними, після невдалого початку чемпіонату срібних призерів АПЛ сезону-2021/2022.

Embed from Getty Images

«Команди, коли вони грають проти нас, знають, як ми граємо, і вони намагаються використати це проти нас. Це те, що здебільшого працює на нас, але іноді нас карають за це, і у грі з «Манчестер Юнайтед» саме це й сталося.

Іноді ми повинні бути більш досконалими у грі. Це важко зробити, але як команда, разом, ми можемо це зробити і можемо вдосконалюватися. Ми просто маємо продовжувати старанно працювати в нашій грі у всіх компонентах і захищатися з м’ячем»», — цитує Алісона Бекера офіційний сайт червоних.

Нагадаємо, срібний призер минулого сезону англійської Прем’єр-ліги «Ліверпуль» стартував у новому розіграші без перемог. У двох стартових турах команда зіграла внічию з «Фулхемом» на виїзді (2:2) та «Крістал Пелас» удома (1:1), після чого у 3-му турі поступилася «Манчестер Юнайтед» на «Олд Траффорд» з рахунком 1 :2. Єдиний гол у «Ліверпуля» на 81-й хвилині забив Мохамед Салах.

Джерело – «Чемпіонат.com»

Новини партнерів

Комментарии: