Юрген Клопп залишився задоволений суперниками «Ліверпуля» по груповій стадії ЛЧ

55-річний німецький фахівець Юрген Клопп, який очолює «Ліверпуль», висловився про групову стадію Ліги чемпіонів УЄФА сезону-2022/2023, що пройшла жеребкування. Суперниками мерсисайдців за групою A стануть «Наполі», «Аякс» та «Рейнджерс».

Embed from Getty Images

«Перше, що слід сказати, це те, що це пристойний виклик для нашої команди. У всіх клубів є якість, у всіх є історія, і я сказав би, що у кожного є шанс, і у нас у тому числі. «Ліверпуль» з нетерпінням чекає на цей виклик. Це, в принципі, не те змагання, де можна шукати легкі шляхи, тому що стандарти завжди неймовірно високі.

Різниця цього року полягає в тому, що груповий етап пройде в стислий термін, тому ми маємо бути готові не лише до якості суперника, а й до зміни ритму. Однак нам не доведеться надто старанно шукати інформацію про наших супротивників.

Усього кілька років тому ми провели два справді складні матчі з «Аяксом», і ми досить регулярно граємо внічию з «Наполі», тому ми знаємо досить багато про них, а вони знають досить багато про нас. Однак я знаю, що ще треба винести кілька нових уроків. Вони завжди є.

Рейнджерс — новий суперник для нас, але ми їх теж знаємо. Їхня історія за останні кілька років була справді цікавою, і вони дуже, дуже добре впоралися з виходом у груповий етап з огляду на команди, з якими вони зустрічалися у відбіркових матчах. Ми також добре знаємо пару їхніх гравців. Райан Кент чудово прогресує з того часу, як переїхав до Шотландії, а Бен Девіс тільки починає свій шлях до «Рейнджерса», так що буде чудово зустрітися з ними.

Єдина впевненість на даний момент полягає в тому, що всі шість ігор будуть неймовірно складними і справді напруженими. Я в захваті від цього. Це справжня футбольна група і, як я вже сказав, гідний виклик», — наводить слова Клоппа прес-служба «Ліверпуля» на офіційному сайті.

Джерело – «Чемпіонат.com»

Новини партнерів

Комментарии: