Паоло МАЛЬДІНІ: «Мілан» не мріє про фінал ЛЧ, але у групі не будуть раді зустрічі з нами»

Технічний директор «Мілана» Паоло Мальдіні висловився про результати жеребкування групової стадії Ліги чемпіонів УЄФА сезону-2022/2023, в результаті якої суперниками італійського клубу по квартету E стали «Челсі», «Ред Булл Зальцбург» та загребське «Динамо».

Embed from Getty Images

«Звичайно, на папері все здається не таким важким, як минулого року. Але підводне каміння є завжди, у групі присутні непрості команди – «Зальцбург», який не має історії, але якому важко протистояти, та «Динамо», з яким ми вже стикалися у відборах кілька років тому. Думаю, саме «Мілан» та «Челсі» є фаворитами у нашій групі на папері. Якщо підбивати підсумки, то ми задоволені результатами жеребкування.

Мета «Мілана»? Стати краще порівняно з минулим сезоном, коли ми фінішували останніми у групі. Тому мета – пройти у плей-офф. Все це лише слова, доводити треба на полі. “Мілан” завжди хоче боротися за щось більше.

Потрапляння до фіналу ЛЧ? На даний момент ми ще не готові мріяти про щось таке велике, але хто б не зіткнувся з нами, він не буде радий грати з нами. Історія, готова технічна команда, чудовий стадіон, але це є і в інших команд, у яких, можливо, інший склад, не так у плані якості гравців, як у сенсі готовності до планування», — наводить слова Мальдіні Calciomercato.com. /p>

Джерело – «Чемпіонат.com»

Новини партнерів

Комментарии: