Мбаппе розповів про свою нову роль у ПСЖ

23-річний французький нападник Кіліан Мбаппе, який виступає за ПСЖ, висловився про матч 1-го туру групової стадії Ліги чемпіонів УЄФА з «Ювентусом» (2:1), а також розкрив подробиці про свою нову роль у команді.

Embed from Getty Images

«У мене нова роль у команді. Тренер хоче, щоб я одночасно був у центрі атаки, щоб я міг проникнути за оборону і щоб я був сполучною ланкою між Мессі та Неймаром. Я намагаюся якнайкраще пристосуватися до цієї нової ролі, намагаючись при цьому щось змінити.

Ми щасливі. Я думаю, що ми могли б дати собі право на помилку раніше та трохи додати у другому таймі. Навіть у першому таймі ми могли б це зробити, але ми зробили найголовніше. Ми грали добре та здобули перемоги у приголомшливій домашній атмосфері. Ми завжди хочемо грати проти великих команд — задля цього і потрібна Ліга чемпіонів. Це та атмосфера, яку ми любимо; матчі, подібні до цього, в яких ви повинні проявити характер», — наводить слова Мбаппе прес-служба УЄФА на офіційному сайті.

У поточному сезоні Мбаппе взяв участь у шести зустрічах за ПСЖ у всіх турнірах, відзначившись дев’ятьма забитими м’ячами. Його трансферна вартість оцінюється в €160 млн, а контракт із французьким клубом розрахований до 30 червня 2025 року.

Джерело – «Чемпіонат.com»

Новини партнерів

Комментарии: