“Дніпро-1” – АЗ: Анонс та прогноз матчу Ліги конференцій

У четвер, 8 вересня, “Дніпро-1” у 1-му турі групового раунду Ліги конференцій на нейтральному полі прийме нідерландський АЗ. Поєдинок пройде на стадіоні “Кошицька футбольна арена” у Кошиці та розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Фото – ukrinform.ru

Де дивитись трансляцію матчу Ліги конференцій “Дніпро-1” – АЗ

“Дніпро-1”

“Дніпро-1” невдало дебютував у єврокубках, двічі програвши у плей-офф раунді Ліги Європи грецькому АЕКу (1:2, 0:3), але отримав право виступати на груповому етапі Ліги конференцій.

У поточному сезоні УПЛ український клуб стартував із двох перемог, обігравши київське “Динамо” (3:0) та “Верес” (2:0). Набравши 6 очок, він займає поки що 5-е місце в турнірній таблиці.

Лідером та найкращим бомбардиром “Дніпра-1” є форвард Артем Довбик, який у попередньому сезоні забив 14 м’ячів у 17-ти зустрічах. Також можна виділити хавбеків Олександра Пихаленока та Олексія Гуцуляка.

АЗ

АЗ розпочав свої виступи до Ліги конференцій з 2-го кваліфікаційного раунду, де впевнено пройшов “Тузлу Сіті” з Боснії та Герцеговини (1:0, 4:0). Потім він розтрощив шотландський “Данді Юнайтед” (0:1, 7:0), а в раунді плей-офф виявився сильнішим за португальського “Жив Вісенте” (4:0, 2:1).

У попередньому розіграші Ліги конференцій нідерландська команда дійшла до 1/8 фіналу, де за сумою двох зустрічей поступилася норвезькому “Буде/Глімт” (1:2, 2:2). Раніше вона на груповому етапі фінішувала на першому рядку, випередивши датський “Рандерс” (2:2, 1:0), чеський “Яблонець” (1:0, 1:1) та румунський “Клуж” (1:0, 2: 0).

У складі АЗ можна виділити норвезького форварда Єна Одгаарда та грецького нападника Вангеліса Павлідіса, а також хавбека Дюні де Віта.

Прогноз на матч “Дніпро-1” – АЗ

Експерти у цій грі явним фаворитом вважають АЗ.

Букмекерські контори оцінюють успіх нідерландського клубу з коефіцієнтом 1.61, а на перемогу підопічних Олександра Кучера з коефіцієнтом 5.80.

На нічию приймають ставки також із коефіцієнтом 4.15.

На наш погляд також шанси АЗ вищі. Він вдало виступає цього сезону. До того ж гра пройде на нейтральному полі, що позбавляє представника УПЛ переваги рідних стін.

Новини партнерів

Комментарии: