Нові власники «Челсі» пропонували Тухелю грати за схемою з 11-ма польовими футболістами

У екс-тренера «Челсі» Томаса Тухеля склалося негативне враження від роботи з новими власниками лондонського клубу Тоддом Боелі та Бехдадом Егбалі. Один із співвласників пропонував Тухелю використовувати схему з 11-ма польовими гравцями. (4-4-3), повідомляє The Athletic.

Embed from Getty Images

Джерело повідомляє, що за весь час роботи німецького фахівця в «Челсі» була жодна ситуація, в якій керівництво ставило головного тренера та його штаб у незручне становище. Також повідомляється, що Тухель був незадоволений трансферною політикою клубу. Німець просив підписати як посилення захисників Де Лігта та Преснела Кімпембе, півзахисника Френкі де Йонга та вінгера Рафінью, проте жоден із трансферів не був здійснений.

Під час передсезонної підготовки Тухеля стомили тривалі зустрічі з керівництвом, на яких обговорювалися трансфери і німецький фахівець почав відправляти на них свого агента. Джерело також повідомляє, що великий негативний вплив на ставлення до керівництва вплинув на той факт, що Томасу Тухелю довелося довго вмовляти клуб не підписувати Кріштіану Роналду і Жюля Кунде.

Нагадаємо, Томаса Тухеля було звільнено з «Челсі» 6 вересня після поразки від загребського «Динамо» у Лізі чемпіонів.

Джерело – «Чемпіонат.com»

Новини партнерів

Комментарии: