Мар’ян ШВЕД: «Якщо покажемо свою гру, то досягнемо позитивного результату»

Півзахисник донецького «Шахтаря» Мар’ян Швед відповів на запитання журналістів перед поєдинком 1-го туру групового етапу Ліги чемпіонів із шотландським «Селтіком», повідомляє офіційний сайт «гірників».

Фото – офіційний сайт ФК “Шахтар”

– Мар’яне, ти добре знайомий із суперником. Що можеш сказати про «Селтік», які сильні сторони в цієї команди? І завдяки чому «Шахтар» завтра може перемогти?
– Добрий вечір усім! Не сказав би, що дуже добре знаю цю команду. Тому що два роки тому, коли я перебував там, це була геть інша команда порівняно з нинішньою: лишилося тільки два гравці з основного складу. Тож я не багато про них знаю, але нам тренерський штаб розповів, і я сам бачив нарізки з матчів, тому можу зазначити, що це гарна команда зі швидкими флангами, яка пресингуватиме нас. Але ми готові до цього. Сподіваюсь, якщо покажемо свою гру, то досягнемо позитивного результату.

– Ти добре розпочав свої виступи в «Шахтарі». Також добре починав і в «Селтіку», де був першим українцем в історії клубу. Що далі пішло не так у цій команді та які спогади лишилися про той період?
– Пам’ятаю дебют у «Селтіку» – це теж було в Лізі чемпіонів, тільки у кваліфікації. Розцінюючи мій період у «Селтіку», то, коли повернутися назад, я б зробив так само і перейшов би до цієї команди. Так, мені не вдалося заграти там, але кожен тренер має власне бачення і кожен тренер обирає стартовий склад сам, тому я не можу нічого сказати.

Нагадаємо, що зустріч «Шахтар» – «Селтік» відбудеться 14 вересня у Варшаві. Початок – о 19:45 за київським часом.

Новини партнерів

Комментарии: