Юліан НАГЕЛЬСМАН: «У першому таймі «Барселона» мала більше шансів, ніж «Баварія»

Головний тренер «Баварії» Юліан Нагельсман визнав, що в матчі 2-го туру групового етапу в Мюнхені «Барселона» виглядала краще у першому таймі, проте загалом за грою результат, на його думку, є закономірним.

Embed from Getty Images

«У першому таймі «Барселона» мала більше шансів, ніж у нас. Ми не найкраще розпоряджалися м’ячем біля чужого штрафного майданчика. Натомість другий тайм вдався «Баварії» набагато краще. Наша ефективність відіграла вирішальну роль», – наводить слова Нагельсмана офіційний сайт УЄФА.

Перший тайм матчу “Баварія” – “Барселона” за ігрової переваги каталонців завершився без забитих м’ячів – 0:0. Однак невдовзі після перерви мюнхенці відзначилися двічі з інтервалом у чотири хвилини: спочатку Лукас Ернандес завдав точного удару головою після подачі Кімміха, а потім чемпіони Німеччини провели швидку атаку через центр, в результаті якої Лерой Зане увійшов до штрафного майданчика і пробив поряд з ногою тер Штегена.

Після двох турів «Баварія» очолює турнірну таблицю групи із шістьма очками. У «Барселони» та «Інтера» по три очки, чеська «Вікторія» двічі програла.

Джерело – «Чемпіонат.com»

Новини партнерів

Комментарии: