“Аполлон” – “Дніпро-1”: Анонс та прогноз матчу Ліги конференцій

У четвер, 15 вересня, “Дніпро-1” у 2-му турі групового раунду Ліги конференцій на виїзді побореться з кіпрським “Аполлоном”. Поєдинок пройде на стадіоні Neo GSP у Нікосії та розпочнеться о 19:45 за київським часом.

Фото – tsn.ua

Де дивитись трансляцію матчу Ліги конференцій “Аполлон” – “Дніпро-1”

“Аполлон”

“Аполлон” стартував у єврокубках з плей-офф раунду Ліги Європи, де за пенальті поступився грецькому “Олімпіакосу” (1:1, 1:1, за пін. – 1:3). Проте продовжив свої виступи на груповому етапі Ліги конференцій, у 1-му турі якого розійшовся миром із “Вадуцем” з Ліхтенштейну (0:0).

У минулому розіграші кіпрський клуб вже у 2-му кваліфікаційному раунді зазнав поразки від словацької “Жилини” (1:3, 2:2) і вибув із турніру.

Лідером команди є Іоанніс Пітас, який встиг відзначитися як у національній першості, так і в єврокубках. Також можна виділити французького форварда Багалій Дабо, який у попередньому чемпіонаті забив 8 м’ячів.

Дніпро-1

“Дніпро-1” невдало дебютував у єврокубках, двічі програвши у плей-офф раунді Ліги Європи грецькому АЕКу (1:2, 0:3), але отримав право виступати на груповому етапі Ліги конференцій, де у стартовому турі поступився нідерландському АЗ (0:1).

У поточному сезоні УПЛ український клуб стартував із трьох перемог, обігравши київське “Динамо” (3:0), “Верес” (2:0) та “Металіст 1925” (3:0). Набравши 9 очок, він ділить 3-5 місця у турнірній таблиці.

Лідером та найкращим бомбардиром “Дніпра-1” є форвард Артем Довбик, який у попередньому сезоні забив 14 м’ячів у 17-ти зустрічах. Також можна виділити хавбеків Олександра Пихаленока та Олексія Гуцуляка.

Прогноз на матч “Аполлон” – “Дніпро-1”

Експерти в цій грі віддають перевагу “Аполлону”.

Букмекерські контори оцінюють успіх кіпрського клубу з коефіцієнтом 1.85, а на перемогу підопічних Олександра Кучера з коефіцієнтом 4.70.

На нічию приймають ставки також з коефіцієнтом 3.70.

На наш погляд також шанси “Аполлону” вищі. Навіть попри те, що “Дніпро-1” вдало стартував в УПЛ. Тим більше, що гра пройде у Нікосії, де місцева команда грає сильно.

Новини партнерів

Комментарии: