“Шахтар” – “Селтік”. Післяматчева прес-конференція Ангелоса Постекоглу. Ліга чемпіонів

Головний тренер шотландським “Селтіком” Ангелос Постекоглу на післяматчевій прес-конференції поділився думками про поєдинок 2-го туру групового етапу Ліги чемпіонів з донецьким “Шахтарем”, повідомляє офіційний сайт “гірників”.

Фото – офіційний сайт ФК “Шахтар”

– Перші 55–60 хвилин гри були важливими. Не слід забувати, що ми грали не вдома, а у виїзних матчах завжди напружена ситуація. Тут ми грали, думаючи про стійкість, очки та максимальну кількість голів. Поєдинки на найвищому рівні завжди важкі, проте варто прийняти те, що ми отримали. Так, забили гол і взяли одне очко. Якщо так гратимемо й надалі, то я розраховую на гарні результати. Коли говорити щодо гри, то вона була гарною. Якщо ж говорити про результат, то могли розраховувати на більше, якби забили ще один гол. Уже нічого не зміниш, але загалом гра вийшла гарною.

– Наскільки важливим є перше очко в Лізі чемпіонів?
– Найважливіше – вести гру. Цей матч пройшов на найвищому рівні. Як і будь-який інший у Лізі чемпіонів, він супроводжувався великим тиском. Ми грали тут, аби взяти очки, і те, що нам вдалося, зароблялося дуже непросто. Потрібно було добре попрацювати й виявити себе максимально, щоб домогтися такого результату. Здобули очко – це заохочує і добре для команди.

Нагадаємо, що український клуб зіграв унічию – 1:1 і, набравши 4 очки, у своїй групі посідає 2-е місце, на два бали відстаючи від лідера «Манчестер Сіті».

Новини партнерів

Комментарии: