Фанати АЕКа: “Не варто вважати “Динамо” сильною командою”

Вболівальники кіпрського клубу радіють своїй перемозі, повідомляє сайт Sportanalytic.com.

Фото – globallookpress.com

George: “Найімовірніше, “Динамо” переоцінило свої сили. Вони думали, що АЕК – це якісь кіпріоти, про яких вони ніколи раніше не чули. Думали, що вийдуть на поле та заб’ють нам 3-4 голи, але щось пішло не так. Коли вони пропустили швидкий гол, то не могли у це повірити. Думали, що це випадковість, але так і не змогли змінити перебіг матчу”.

Pantelit: “Не вважаю “Динамо” сильною командою. Я бачив огляди матчів цього клубу цього сезону. На мій погляд, вся їхня “стратегія” на гру полягає в тому, щоб сидіти в обороні та чекати на помилку суперника. І сподіватися на везіння. Якщо щось йде не за планом Луческу, “Динамо” виглядає безпорадною командою. Ми мали цим скористатися і виграти у “Динамо”. Інакше було б безглуздо сподіватися навіть на третє місце у такій групі”.

Papachristiforou: “В Україні є лише одна сильна команда, і це не “Динамо”. Ми вже двічі виграли у “Дніпра-1”, наразі виграли у киян. І ніхто з них мене не вразив. Навіть у чемпіонаті Кіпру у нас були складніші матчі на старті сезону, ніж у єврокубках з українцями. Думаю, що на сьогодні лише “Шахтар” міг би на рівних грати з АЕК”.

Новини партнерів

Комментарии: