Почеттіно має намір повернутися до АПЛ

Колишній наставник «Тоттенхема» та ПСЖ Маурісіо Почеттіно прагне повернутися до Англії для продовження тренерської роботи.

Embed from Getty Images

За даними ESPN, 50-річний фахівець розглядає можливість повернення до англійської Прем’єр-ліги, незважаючи на чутки, пов’язані з тим, що аргентинець може очолити ще один клуб Ліги 1 – «Ніццу».

Вважається, що Почеттіно, як і раніше, користується великою повагою у тих команд, які перебувають в еліті англійського футболу. Раніше повідомлялося, що керівництво «Тоттенхема» розглядало варіант із призначенням фахівця на посаду головного тренера команди, проте нинішній наставник «шпор» Антоніо Конте розвіяв чутки про можливий вихід з команди, підтвердивши, що продовжить з нею роботу в сезоні-2022/2023.< /p>

ЗМІ повідомляли, що ще одним англійським варіантом для Почеттіно був «Челсі», але керівництво синіх зупинило свою кандидатуру на колишньому головному тренері «Брайтона» Гремі Поттерe.

Почеттіно вже працював у АПЛ. З 2014 до 2019 року він очолював «Тоттенхем». Під його керівництвом команда здобула 132 перемоги, 61 раз зіграло внічию і зазнала 63 поразок у 256 матчах чемпіонату Англії.

Джерело – «Чемпіонат .com»

Новини партнерів

Комментарии: