Мбаппе увійшов до топ-10 бомбардирів в історії збірної Франції

Нападник ПСЖ Кіліан Мбаппе забив свій 28-й гол у футболці національної збірної Франції. Це сталося 22 вересня у матчі Ліги націй з Австрією, який завершився перемогою чинних чемпіонів світу з рахунком 2:0.

Embed from Getty Images

На рахунку Мбаппе 28 голів у 58 матчах за збірну Франції. Він зрівнявся з Юрієм Джоркаєффом, який забив стільки ж у 82 іграх з 1993 по 2002 рік. Після свого чергового м’яча Кіліан увійшов до топ-10 найкращих бомбардирів в історії французької національної команди.

Лідує у списку бомбардирів збірної Франції Тьєррі Анрі (51 гол у 123 іграх). Другий – саме Олів’є Жиру. У нього 49 м’ячів у 113 матчах, і до Анрі залишилося лише два точні удари. Третій – Грізманн (109 ігор, 42 голи).

Матч Франція – Австрія відбувся у Сен-Дені на «Стад де Франс». Мбаппе забив на 56-й хвилині з передачі Олів’є Жиру, а за дев’ять хвилин уже сам Жиру реалізував свій шанс після пасу Антуана Грізманна. Французи, які займали останнє місце у своїй групі, піднялися на одну позицію, випередивши австрійців. 25 вересня «триколірні» зіграють на виїзді з Данією.

Джерело – «Чемпіонат.com»

Новини партнерів

Комментарии: