Вірменія – Україна. Анонс та прогноз матчу Ліги націй

У суботу, 24 вересня, збірна України у 5-му турі групового етапу Ліги націй на виїзді зустрінеться з національною командою Вірменії. Поєдинок пройде на «Республіканському» стадіоні в Єревані і розпочнеться о 16:00 за київським часом.

Фото – ratingbet.com

Де дивитись трансляцію матчу Ліги націй Вірменія – Україна

Вірменія

Збірна Вірменії вдало стартувала в поточному турі, перемігши вдома команду Ірландії (1:0), проте потім на виїзді поступилася шотландцям (0:1), українцям (0:3) і вдома програла все тим же шотландцям (1: 4). Набравши 3 очки, вона замикає турнірну таблицю.

У попередньому розіграші Ліги націй підопічні Хоакін Капарроса виступали в дивізіоні С і посіли у групі 1-е місце, випередивши збірні Македонії (1:2, 1:0), Грузії (2:2, 2:1) та Естонії ( 2:0, 1:1) і здобувши путівку до дивізіону В.

Після того, як Генріх Мхітарян завершив свою кар’єру в національній команді, її лідером можна вважати захисника кіпрського «Олімпіакоса», капітана збірної Вараздата Арояна. Однак він, як і зірка вірменського футболу, що висходить, півзахисник «Краснодара» Едуард Сперцян, через перебір жовтих карток пропустить майбутню гру. Також варто виділити вінгера словацького «Слована» Тиграна Барсегяна та форварда «Коламбус Крю» Лукаса Зелараяна.

Україна

Збірна України також вдало розпочала новий розіграш Ліги націй із мінімальної перемоги над Ірландією, потім впевнено обіграла Вірменію (3:0) і зіграла внічию все з тією ж Ірландією (1:1). Однак у середу вона в гостях значно поступилася Шотландії (0:3) і з 7-ма балами посідає 2-е місце в групі 1.

Минулого року в Лізі націй «жовто-сині» виступили невдало, посівши у своїй групі дивізіону А останнє місце. У 6 зустрічах вони виграли двічі (у команд Швейцарії – 2:1 та Іспанії – 1:0) та поступилися у 4-ох іграх (двічі німцям – 0:1, 1:3, іспанцям – 0:4 та швейцарцям – технічну поразку 0:3). Цього року українці провели кілька товариських матчів із європейськими клубами – «Боруссією» М (2:1), «Емполі» (3:1) та «Рієкою» (1:1).

Лідерами збірної України є Олександр Зінченко з «Арсеналу», Андрій Ярмоленко, який влітку перейшов до «Аль-Айни» з С. Аравії, та Руслан Малиновський з «Аталанти». Однак новачка «канонірів» травмована і в майбутній грі не візьме участь.

Очні матчі

Раніше ці збірні провели між собою 9 матчів, і перевагу на боці «жовто-синіх», які здобули 6 перемог і за 3 нічиї.

Прогноз на матч Вірменія – Україна

Експерти явним фаворитом у цій грі вважають збірну України.

Букмекерські контори дають на успіх підопічних Олександра Петракова коефіцієнт 1,56, а на перемогу вірменської команди коефіцієнт 8,00. На нічию приймають ставки з коефіцієнтом 4,10.

Ми також вважаємо, що шанси українців набагато кращі. Вони й класом вищі, та й, напевно, постараються реабілітуватися за нещодавню велику поразку від шотландців. Збірна Вірменії хоч і гратиме на своєму полі, проте максимум на що вона може розраховувати у разі повної самовіддачі всіх гравців – це нічия.

Новини партнерів

Комментарии: