Україна – Шотландія. Анонс та прогноз матчу Ліги націй

У вівторок, 27 вересня, збірна України проведе заключний матч групового етапу Ліги націй із національною командою Шотландії. Поєдинок пройде на стадіоні Краковії імені Юзефа Пілсудського у Кракові та розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Фото – ratingbet.com

Де дивитись трансляцію матчу Ліги націй Україна – Шотландія

Україна

Збірна України стартувала в новому розіграші Ліги націй з мінімальної перемоги над Ірландією, потім впевнено обіграла Вірменію (3:0), зіграла внічию все з тією ж Ірландією (1:1), поступилася Шотландії (0:3) і розгромила в гостей Вірменію (5:0). Набравши 10 балів, підопічні Олександра Петракова посідають друге місце у квартеті 1.

Минулого року в Лізі націй «жовто-сині» виступили невдало, посівши у своїй групі дивізіону А останнє місце. У 6 зустрічах вони виграли двічі (у команд Швейцарії – 2:1 та Іспанії – 1:0) та поступилися у 4-ох іграх (двічі німцям – 0:1, 1:3, іспанцям – 0:4 та швейцарцям – технічну поразку 0:3). Цього року українці провели кілька товариських матчів із європейськими клубами – «Боруссією» М (2:1), «Емполі» (3:1) та «Рієкою» (1:1).

Лідерами збірної України є Олександр Зінченко з «Арсеналу», Андрій Ярмоленко, який влітку перейшов до «Аль-Айни» з С. Аравії, та Руслан Малиновський з «Аталанти». Однак новачка «канонірів» травмована і в майбутній грі не візьме участь.

Шотландія

Збірна Шотландія розпочала свої виступи до Ліги націй з домашньої перемоги над Вірменією (2:0), потім на виїзді сильно поступилася Ірландії (0:3), розгромила всю ту ж Вірменію в гостях (4:1), впевнено розправилася з Україною в рідних стінах (3:0) і взяла гору над ірландцями (2:1). Набравши 12 очок, вона посідає лідирує у групі.

Минулого року у Лізі націй британці виступали у дивізіоні В і у своїй групі фінішували на другому рядку, випередивши збірні Ізраїлю (1:1, 0:1) та Словаччини (1:0, 0:1) та пропустивши вперед чехів. (2:1, 1:0). У 6 поєдинках вони виграли тричі, один раз розійшлися миром і двічі поступилися. У березні шотландці провели дві товариські ігри та обидві завершили внічию – зі збірною Польщі (1:1) та Австрії (2:2).

У збірній Шотландії можна виділити захисника «Рейджерс» Ендрю Робертсона, екс-півзахисника «Манчестер Юнайтед» Скотта Мактоміні, а найкращим бомбардиром команди є форвард «Лестера» Че Адамс.

Очні матчі

У попередніх 4-х поєдинках команди здобули по дві перемоги. Причому, у півфіналі плей-офф відбору ЧС-2022 сильнішими виявились українці (2:0), а в першому турі групового етапу Ліги націй, як уже було згадано вище, шотландці обіграли «жовто-синіх» (3:0).

Прогноз на матч Україна – Шотландія

Експерти у цій грі невелику перевагу віддають збірній України.

Букмекерські контори дають на успіх підопічних Олександра Петракова коефіцієнт 2,40, а на перемогу британців коефіцієнт 2,96. На нічию приймають ставки з коефіцієнтом 3,32.

На наш погляд шанси приблизно рівні і важко передбачити, кому посміхнеться успіх. На боці шотландців велика перемога у першому матчі, а “жовто-сині” після розгрому Вірменії (5:0) перебувають явно на емоційному підйомі.

Новини партнерів

Комментарии: