Михайло МУДРИК: «За такої підтримки вболівальників просто неможливо грати погано»

Півзахисник національної збірної України Михайло Мудрик прокоментував нічийний результат поєдинку із Шотландією, повідомляє офіційний сайт УАФ.

Фото – офіційний сайт УАФ

У заключному турі групового раунду Ліги націй-2022/2023 синьо-жовті не змогли перемогти Шотландію (0:0), тож залишилися в дивізіоні В. «Левом матчу» у складі нашої збірної за підсумками голосування вболівальників став півзахисник Михайло Мудрик, який прокоментував гру.

«Були такі моменти, коли м’яч не летів, коли були диво-сейви, коли просто не могли влучити у ворота. Не знаю, такі епізоди іноді складно коментувати. Коли м’яч летить у «дев’ятку», а воротар відбиває, як це можна назвати? Коли йде подача, і м’яч зрізається з ноги… Такі моменти бувають. Я вважаю, що наша команда в усіх компонентах перегравала суперника, однак невеличке невезіння завадило нам перемогти.

Скажу чесно, що за такої підтримки вболівальників просто неможливо грати погано. Після гри ми зробили коло, я ще раз підійшов до трибун, поаплодував їм. Класно, коли люди не просто приходять і дивляться футбол, а вболівають. Я бачив по очах наших уболівальників, як вони горіли нашою грою, нашим результатом. Це багато чого варте. Дуже велика подяка нашим фанатам, було дуже приємно.

Сьогодні нам трішки не вистачило, однак наступного разу це трішки можна буде додати. Треба ставати кращими, не зупинятися на досягнутому. Якщо ми станемо кращими, то й результати також покращаться. Тож прагнутимемо цього», — сказав Михайло Мудрик.

Новини партнерів

Комментарии: