Аргентина – Мексика. Анонс та прогноз матчу. Чемпіонат світу 2022

26 листопада у Катарі на стадіоні «Лусіал Айконік» відбудеться матч у рамках другого групового етапу ЧС-2022 між збірними Аргентини та Мексики.

Букмекерська компанія Parimatch стежить за всім, що пов’язано з майбутнім ЧС-2022, вже зараз аналізує та пропонує широку лінію ставок. На матч Аргентина – Мексика ставки не виняток.

Скриншот с сайта Париматч

Parimatch пропонує такі коефіцієнти: перемога Аргентини – 1,59. Перемога Мексики – 6,10. Ніча – 3,85. Букмекер вважає, що передумов для великої кількості голів немає. Тотал більше 2,5 м’ячів – 2,10. Тотал менше 2,5 м’ячів – 1,73.

На результат обидві команди заб’ють Паріматч пропонує коефіцієнт 2,10. А ось те, що хтось не зможе реалізувати свої гольові моменти – 1,69.

Очікування від матчу

Аргентина та Мексика чудово попрацювали у кваліфікаційних раундах. Небесно-блакитні здобули 11 перемог і ще шість зіграли внічию, фінішувавши на другому місці.

Мексиканці два матчі програли, вісім – виграли і чотири завершили внічию.

Збірна Аргентини

Попередній ЧС-2018 для збірної Аргентини завершився невдало. Команда небесно-блакитних виглядала непереконливо. З горем навпіл проповзла до 1/8 фіналу, де програла Франції (3:4).

Мундіаль у Катарі – це не лише реабілітація Аргентини за минулий турнір, а й останній шанс Ліонеля Мессі взяти трофей. Цікаво, що футболіст ставав найкращим гравцем своєї збірної на всіх без винятку турнірах протягом 17-ти років виступів за головну команду Аргентини.

Embed from Getty Images

Сьогодні Мессі продовжує забивати чудо-голи, які захоплюють футбольний світ. Чого вартий його гол збірної Гондурасу (товариський матч, який відбувся 23 вересня 2022 року).

Загалом команда Скалоні (головний тренер збірної Аргентини) знаходиться у чудовій формі. Серія з 35 матчів у всіх турнірах без поразок. Аргентинці підбираються до рекорду, який поставила збірна Італії разом із Роберто Манчіні (37 матчів).

Збірна Мексики

Мексика – стабільна команда, яка завжди виступала претендентом на трофей, але далі 1/4 не пробивалася (1970 та 1986 роки). Останні вісім чемпіонатів мексиканці завзято завершують свої виступи до 1/8 фіналу. Технічні мексиканці видають гарний швидкісний футбол. Але їм не завжди вистачає фізики, щоб вистояти не лише кожні 90 хвилин, а й весь турнір.

Embed from Getty Images

Фаворит

Безперечно, фаворитом у матчі Аргентина – Мексика виступає Ліонель Мессі та компанія. Покоління Ді Марії, Ніколаса Отаменді та Мессі поведуть уперед молодь Аргентини – Гонсалеса, Лісандро Мартінеса, Лаутаро Мартінеса. У команди Ліонеля Скалоні, як ніколи, з’явився шанс не лише виграти матч із Мексикою, а й підняти трофей Мундіалю.

Очні зустрічі

Починаючи з 2004 року, збірні провели між собою 12 матчів. Шість ігор виграла Аргентина, дві – Мексика, чотири завершилися з нічийним рахунком.

І ще один цікавий факт. Головний тренер збірної Мексики, Херардо Мартіно тренував збірну Аргентини з 2014 по 2016. Разом із Мартіно аргентинці програли фінал Кубка Америки два рази – у 2015 та 2016 роках.

Новини партнерів

Комментарии: